Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Konference Potraviny, zdraví a výživa Podtitul: Obohacování potravin – cesta ke zdraví?
26.03.2020

Nové potravinářské předpisy EU – leden 2020
26.02.2020

Veřejná konzultace k vědeckému stanovisku o hodnocení pokynů EFSA pro molekulární charakterizaci a posouzení environmentálního rizika GM hmyzu
26.02.2020

Geneticky upravené bakterie zvyšují imunitu včel
26.02.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 01.08.2017    MZe 


 01.08.2017    SZÚ 


 01.08.2017    MZe web 


 01.08.2017    MZe 


 01.08.2017    www.eagri.cz 


 01.08.2017    www.eagri.cz 


 01.08.2017    ČTK 


 01.08.2017    ČTK 


 31.07.2017    The International Training Team 


 31.07.2017    VŠCHT v Praze a Wageningen University  


 28.07.2017    HK ČR  


 28.07.2017    HK ČR, Miroslav Diro  


 28.07.2017    Markéta Ježková, MZe 


 28.07.2017    Markéta Ježková, MZe 


 28.07.2017    Sdružení českých spotřebitelů 


 28.07.2017    SZPI, Petr Kopřiva  


 28.07.2017    SZPI, Pavel Kopřiva  


 28.07.2017    OAK Jihočeský kraj  


 28.07.2017    J. Ruprich, CZVP Brno  


 28.07.2017    S. Bischofová a J.Ruprich, CZVP Brno  


 28.07.2017    ČTK 


 28.07.2017    ČTK 


 28.07.2017    ČTK/La Repubblica  


 28.07.2017    TA ČR 


 28.07.2017    FIAB 


 28.07.2017    EFAD Conference  


 28.07.2017    Inženýrská akademie ČR  


 28.07.2017    Centre for European Policy Studies  


 24.07.2017    SVS  


 24.07.2017    HS hlavního města Prahy 


 24.07.2017    SZPI 


 24.07.2017    SVS  


 24.07.2017    SVS  


 24.07.2017    Markéta Ježková, MZe 


 24.07.2017    ČTK 


 24.07.2017    ČTK 


 21.07.2017    Markéta Ježková, MZe 


 21.07.2017    SZPI 


 21.07.2017    SVS  


 21.07.2017    KM EFSA