Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Konference Potraviny, zdraví a výživa Podtitul: Obohacování potravin – cesta ke zdraví?
26.03.2020

Nové potravinářské předpisy EU – leden 2020
26.02.2020

Veřejná konzultace k vědeckému stanovisku o hodnocení pokynů EFSA pro molekulární charakterizaci a posouzení environmentálního rizika GM hmyzu
26.02.2020

Geneticky upravené bakterie zvyšují imunitu včel
26.02.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 21.07.2017    Mgr. Dana Koubová, Internetový portál bezpečnosti potravin 


 21.07.2017    Biotrin.cz 


 21.07.2017    Markéta Ježková, MZe 


 21.07.2017    Sekce místopředsedy vlády pro vědu, výzkum a inovace  


 21.07.2017    ČTK 


 19.07.2017    MZe 


 19.07.2017    SVS  


 19.07.2017    MZe 


 19.07.2017    SZPI  


 19.07.2017    SZIF  


 19.07.2017    SZIF  


 19.07.2017    SZIF  


 19.07.2017    SZÚ 


 19.07.2017    iDNES.cz  


 19.07.2017    ČTK 


 19.07.2017    ČTK 


 19.07.2017    ČTK 


 19.07.2017    TA ČR 


 19.07.2017    ISARA  


 19.07.2017    ATOZ Packaging  


 19.07.2017    Bridge2Food 


 19.07.2017    PK ČR/ČTPP 


 19.07.2017    IPR Connections Ltd  


 19.07.2017    VŠCHT v Praze a Wageningen University  


 19.07.2017    FEDERALIMENTARE  


 18.07.2017    SVS  


 18.07.2017    Mgr. Dana Koubová, Internetový portál bezpečnosti potravin 


 18.07.2017    iHned.cz 


 14.07.2017    Biotrin.cz 


 14.07.2017    SZÚ 


 14.07.2017    HSHMP  


 14.07.2017    MZe 


 14.07.2017    KM EFSA 


 14.07.2017    SVS  


 14.07.2017    MZe 


 14.07.2017    ÚKZÚZ 


 14.07.2017    SVS  


 14.07.2017    ČTK 


 14.07.2017    ČTK 


 07.07.2017    SZPI