Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Konference Potraviny, zdraví a výživa Podtitul: Obohacování potravin – cesta ke zdraví?
26.03.2020

Hantaviróza v ČR, riziková je zejména práce na poli a v lese
25.02.2020

Ministr Adam Vojtěch: Reklama nemá ukazovat alkohol jako součást běžného, šťastného života
25.02.2020

Ministr Toman po jednání s polským ministrem Ardanowskim: Probrali jsme priority SZP i zhoršující se situaci afrického moru prasat
24.02.2020

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 10.05.2017    The Food & Beverage, Law & IP Summit 


 10.05.2017    Enterprise Europe Network  


 10.05.2017    Efficient Collaborative Retail Marketing 


 10.05.2017    Composite Material, Polymer Science and Engineering 


 10.05.2017    Technologické centrum AV ČR  


 10.05.2017    PAMIDA International Ltd. 


 10.05.2017    IFAMA Business Office  


 10.05.2017    RECENT ADVANCES IN FOOD ANALYSIS 


 10.05.2017    Bridge2Food. 


 10.05.2017    HNC 


 04.05.2017    Biotrin.cz 


 04.05.2017    Mgr. Dana Koubová, Internetový portál bezpečnosti potravin 


 04.05.2017    Mgr. Jana Kubcová, Beránková 


 04.05.2017    SZPI  


 04.05.2017    ICBP MZe  


 04.05.2017    HS hlavního města Prahy 


 04.05.2017    SVS  


 27.04.2017    SVS  


 26.04.2017    BIOTRIN  


 26.04.2017    Miroslav Beneš, Hospodářská komora ČR  


 26.04.2017    Ministerstvo zdravotnictví ČR  


 26.04.2017    KM EFSA 


 26.04.2017    Mgr. Dana Koubová, Internetový portál bezpečnosti potravin 


 26.04.2017    ÚKZÚZ 


 26.04.2017    SZPI 


 26.04.2017    SZÚ 


 26.04.2017    ÚKZÚZ 


 26.04.2017    BIOTRIN  


 26.04.2017    SZIF  


 26.04.2017    SZPI  


 26.04.2017    eAgri.cz 


 26.04.2017    eAgri.cz 


 26.04.2017    eAgri.cz 


 26.04.2017    eAgri.cz 


 26.04.2017    eAgri.cz 


 26.04.2017    eAgri.cz 


 26.04.2017    eAgri.cz 


 26.04.2017    eAgri.cz 


 26.04.2017    MŽP  


 24.04.2017    SVS