Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

SAVE-THE-DATE SCIPO 2021
30.09.2021

BROKERAGE EVENT KLASTRU 6 - "Potraviny, bioekonomika, přírodní zdroje, zemědělství a životní prostředí"
09.07.2021

Seminář FUTURE-PRO: Megatrendy a velké společenské výzvy
23.06.2021

SEMINÁŘ PRO INSTITUCE K PODPOŘE ŽADATELŮ VE VÝZVÁCH ERC
17.06.2021

Ctpp >


Webinář „Bezpečnost potravin a novinky nejen v potravinářské legislativě“, 10. června 2021 (MS TEAMS)
Datum: 10.06.2021
PK ČR

Potravinářská komora ČR Vás srdečně zve na odborný seminář věnovaný novinkám v potravinovém právu, bezpečnosti potravin, novým postřehům, zkušenostem dozorových orgánů při aplikaci potravinového práva.

Akce bude věnována aktuálně diskutovaným tématům v oblasti kontaminantů v potravinách (MZe, Ing. J. Fišnar, Ph.D.), poznatkům SZPI z oblasti bezpečnosti potravin a kontroly kvality (Ústřední inspektorát SZPI, Ing. J. Pokora), zkušenostem SVS z oblasti bezpečnosti potravin (Ústřední veterinární správa SVS, MVDr. J. Váňa, MVDr. L. Sedláčková), zdravotní bezpečnosti doplňků stravy (SZÚ, Ing. D. Winklerová), novinkám z oblasti potravinářské legislativy (MZe, Ing. M. Štěpánek, Ing. D. Zima), nebo novým poznatkům z oblasti životního prostředí (MŽP, Ing. Bc. J. Maršák, Ph.D.)

Podmínkou účasti je registrace s úhradou vložného (1.000,- Kč včetně DPH) nejpozději do 5. června 2021.

Více informací https://www.foodnet.cz/index.php/cs/aktuality/2179-pozvanka-na-webinar-bezpecnost-potravin-a-novinky-nejen-v-potravinarske-legislative-10-cervna-2021-ms-teams-4