Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

V části zamořené oblasti na Zlínsku bude možno lovit divoká prasata
24.07.2017

Sklenice, do kterých dáváte sušené houby, předehřejte v troubě
24.07.2017

Kaufland pod vlastní značkou prodával kečup s nižším obsahem rajčat
24.07.2017

Kebab obsahoval nepovolené přídatné látky
24.07.2017

Ctpp > Projekty >

Kontakty


KONTAKTY

 

Zahraniční projekty:

 

Odpovědná osoba:     Mgr. Šárka Štejnarová

Telefon:                       +420 296 411 196

Fax:                             +420 296 411 187

E-mail:                         stejnarova@foodnet.cz

 

 

Tuzemské projekty:

 

Odpovědná osoba:     Ing. Dana Gabrovská Ph.D.

Telefon:                       +420 296 411 192

Fax:                             +420 296 411 187

E-mail:                         gabrovska@foodnet.cz