Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Veterinární inspektoři v Praze odhalili nelegální pojízdnou prodejnu drůbeže
17.12.2019

Bakterie rodu Salmonella jsou nejčastějšími původci epidemií z potravin v EU
17.12.2019

Upozornění pro provozovatele stravovacích služeb a dovozce materiálů a předmětů pro styk s potravinami
17.12.2019

Nutriční doporučení MZ ČR pro školní jídelny: musíme to opravit
17.12.2019

Ctpp >

Membránové procesy v potravinářství


Membránové procesy v potravinářství

 

-  Spolupráce v oblasti vzdělávání a popularizace membránových procesů;

 

-  Organizace seminářů a workshopů na základě vytypovaných oblastí;

 

-  Spolupráce při tvorbě brožury informující o membránových procesech v potravinářství;

 

-  Sestavení týmů odborníků z akademické a průmyslové sféry za účelem vzdělávání a popularizace membránových procesů v potravinářství;

 

-  Předávání aktuálních informací, novinek a termínů akcí z oblasti membránových procesů v potravinářství a souvisejících témat;


- Iniciace projektů členských subjektů CZEMP a ČTPP na základě výzev z národních a mezinárodních dotačních zdrojů.

 

Členové:

List clenu, Membranove procesy.pdf