Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Konference Potraviny, zdraví a výživa Podtitul: Obohacování potravin – cesta ke zdraví?
26.03.2020

Nové potravinářské předpisy EU – leden 2020
26.02.2020

Veřejná konzultace k vědeckému stanovisku o hodnocení pokynů EFSA pro molekulární charakterizaci a posouzení environmentálního rizika GM hmyzu
26.02.2020

Geneticky upravené bakterie zvyšují imunitu včel
26.02.2020

Ctpp >

FABbiogas


FABBIOGAS

 

NÁZEV PROJEKTU:                 Biogas production in the food and beverage industry

 

AKRONYM:                                FABbiogas

 

DÉLKA TRVÁNÍ PROJEKTU:   30 měsíců

 

CÍL PROJEKTU:                        Projekt si klade za cíl pomoci potravinařskym podnikům s nakládáním s odpadem a jeho likvidaci, při zvýšení ochrany životního prostředí a snížení výrobních nákladů.

 

KOORDINÁTOR PROJEKTU:   University of Natural Resources and Life Sciences, Vienna, Department for Agrobiotechnology

 

Národní zpráva k projektu za ČR

FaB Narodni zprava CR_cz.pdf

 

Faktický leták o projektu

FAB letak, CZ.pdf