Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

INFORMAČNÍ DEN CZ-SK K NÁSTROJŮM WIDENING 2021-2022
31.08.2023

SAVE-THE-DATE SCIPO 2021
30.09.2021

Pozvánka - webinář PK ČR a Centra/CZPVI "Označení kvality a certifikace v reflexi na EU strategie"
29.09.2021

Pozvánka - webinář PK ČR a Centra/CZPVI "Systémy řízení bezpečnosti potravin v reflexi na EU strategie"
20.09.2021

Ctpp >

Redakční rada CZ Test


TYPNÁZEV SOUBORUVELIKOST SOUBORUSTÁHNOUT
0119-CZT-K4-str-19-22.pdf 697 kBstahni
0219-CZT-K2-str-18-22.pdf 951 kBstahni
0319-CZT-K3-str-17-21.pdf 932 kBstahni
0419-CZT-K2-str-16-19.pdf 860 kBstahni
0519-CZT-K2-str-15-19.pdf 1 MBstahni
TYPNÁZEV SOUBORUVELIKOST SOUBORUSTÁHNOUT
článek_šunky leden.pdf 712 kBstahni
článek_Eidamy únor, březen.pdf 673 kBstahni
Rostlinné nápoje, mléko - duben (2).pdf 909 kBstahni
Test rostlinné nápoje škola - duben.pdf 439 kBstahni
Test chléb - květen.pdf 1010 kBstahni
Test růžová vína - červenec.pdf 1 MBstahni
Test špekáčky - srpen.pdf 1 MBstahni
článek_bezlepek_final - říjen.docx 25 kBstahni
Bezlepkový chléb - říjen.pdf 433 kBstahni
Test rostlinné nápoje září.pdf 439 kBstahni
Test sýry listopad.pdf 2 MBstahni