Konference

Publikace

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

25
listopad

BEZPEČNÁ VÝŽIVA 2022 - BIO-SUMMIT: Biopotravi...

https://www.bezpecnostpotravin.cz/konference-bezpecna-vyziva-2022-bio-summit-biopotraviny- ... [číst dál]
25. listopad 2022
25
listopad

Rozumné a odpovědné hospodaření je nutný zákl...

 https://www.bezpecnostpotravin.cz/rozumne-a-odpovedne-hospodareni-je-nutny-zaklad-pr ... [číst dál]
25. listopad 2022
25
listopad

Kvalita života Čechů se zhoršuje, chybí jim p...

https://www.bezpecnostpotravin.cz/kvalita-zivota-cechu-se-zhorsuje-chybi-jim-primereny-poh ... [číst dál]
25. listopad 2022
25
listopad

Hlášení v systému RASFF: 45. týden 2022

https://www.bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-45-tyden-2022.aspx Orientační ... [číst dál]
25. listopad 2022
24
listopad

Prodej antibiotik pro použití u zvířat se v l...

 https://www.bezpecnostpotravin.cz/prodej-antibiotik-pro-pouziti-u-zvirat-se-v-letech ... [číst dál]
24. listopad 2022
24
listopad

Zrušení některých výjimek u zahřívaných tabák...

https://www.bezpecnostpotravin.cz/zruseni-nekterych-vyjimek-u-zahrivanych-tabakovych-vyrob ... [číst dál]
24. listopad 2022
24
listopad

Ministr vyzval řetězce k podpoře českých výro...

https://www.bezpecnostpotravin.cz/ministr-vyzval-retezce-k-podpore-ceskych-vyrobcu-ty-jim- ... [číst dál]
24. listopad 2022
24
listopad

ČOI zakázala na trhu výrobek připomínající po...

https://www.bezpecnostpotravin.cz/coi-zakazala-na-trhu-vyrobek-pripominajici-potravinu.asp ... [číst dál]
24. listopad 2022
23
listopad

Hlášení v systému RASFF: 44. týden 2022

https://www.bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-44-tyden-2022.aspx Orientační ... [číst dál]
23. listopad 2022
23
listopad

Co hygienici v říjnu objevili v pražských res...

https://www.bezpecnostpotravin.cz/co-hygienici-v-rijnu-objevili-v-prazskych-restauracich-m ... [číst dál]
23. listopad 2022
22
listopad

Test hovězího jerky 2022

  Spotřebitelská organizace dTest testovala ochucené sušené hovězí maso - jerky. ... [číst dál]
22. listopad 2022
22
listopad

Rada EU pro zemědělství a rybolov: Zemědělstv...

https://www.bezpecnostpotravin.cz/rada-eu-pro-zemedelstvi-a-rybolov-zemedelstvi-je-zavisle ... [číst dál]
22. listopad 2022
22
listopad

Přednáška: Význam výživy v prevenci a léčbě o...

https://www.bezpecnostpotravin.cz/prednaska-vyznam-vyzivy-v-prevenci-a-lecbe-obezity-detsk ... [číst dál]
22. listopad 2022
22
listopad

Spotřeba veterinárních antibiotik v ČR stále...

https://www.bezpecnostpotravin.cz/spotreba-veterinarnich-antibiotik-v-cr-stale-klesa-ve-sr ... [číst dál]
22. listopad 2022
22
listopad

Vědecká konference "European Agri-Food Sustai...

 https://www.bezpecnostpotravin.cz/mezinarodni-vedecka-konference-european-agri-food- ... [číst dál]
22. listopad 2022
21
listopad

Další GM produkty označeny úřady jako bezpečn...

https://www.bezpecnostpotravin.cz/dalsi-gm-produkty-oznaceny-urady-jako-bezpecne.aspx In ... [číst dál]
21. listopad 2022
21
listopad

Světový antibiotický týden (World Antibiotic...

https://www.bezpecnostpotravin.cz/svetovy-antibioticky-tyden-(world-antibiotic-awareness-w ... [číst dál]
21. listopad 2022
18
listopad

Nové potravinářské předpisy EU – září 2022

https://www.ctpp.cz/administrator/index.php?option=com_content&view=article&layout ... [číst dál]
18. listopad 2022
18
listopad

Světový týden antimikrobiální osvěty upozorňu...

https://www.bezpecnostpotravin.cz/svetovy-tyden-antimikrobialni-osvety-upozornuje-na-probl ... [číst dál]
18. listopad 2022

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.