Konference

Publikace

Publikace 2024

Publikace 2024

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

14
listopad

Hlášení v systému RASFF: 41. týden 2025

  https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-41-tyden-2025/ Vydáno: 1 ... [číst dál]
14. listopad 2025
14
listopad

Novela vyhlášky o školním stravování z pohled...

https://bezpecnostpotravin.cz/novela-vyhlasky-o-skolnim-stravovani-z-pohledu-dodavatele-a- ... [číst dál]
14. listopad 2025
14
listopad

Světový den diabetu. Jak předcházet diabetu 2...

https://bezpecnostpotravin.cz/svetovy-den-diabetu-jak-predchazet-diabetu-2-typu-a-chranit- ... [číst dál]
14. listopad 2025
14
listopad

Čtvrté letošní ohnisko ptačí chřipky v komerč...

https://bezpecnostpotravin.cz/ctvrte-letosni-ohnisko-ptaci-chripky-v-komercnim-chovu-bylo- ... [číst dál]
14. listopad 2025
13
listopad

Potravinářský úterek: Chovy nosnic a kvalita...

https://bezpecnostpotravin.cz/potravinarsky-uterek-chovy-nosnic-a-kvalita-vajec/ Vydáno: ... [číst dál]
13. listopad 2025
13
listopad

Vyšla novela včelí vyhlášky

https://bezpecnostpotravin.cz/vysla-novela-vceli-vyhlasky/ Vydáno: 13. 11. 2025 Autor: ... [číst dál]
13. listopad 2025
13
listopad

Tendr EFSA: Podpora detekce škůdců rostlin v...

https://bezpecnostpotravin.cz/tendr-efsa-podpora-detekce-skudcu-rostlin-v-eu-odchyt-edna-a ... [číst dál]
13. listopad 2025
13
listopad

Informační dny pro výzvy EIC 2026

  https://www.horizontevropa.cz/cs/kalendar/yiifcalendarevent/1377/informacni-dny- ... [číst dál]
13. listopad 2025
12
listopad

Výroční konference: Ochrana tradičních názvů...

https://bezpecnostpotravin.cz/vyrocni-konference-ochrana-tradicnich-nazvu-vs-budoucnost-po ... [číst dál]
12. listopad 2025
12
listopad

Seznam psychomodulačních látek byl vyhlášen v...

https://bezpecnostpotravin.cz/seznam-psychomodulacnich-latek-byl-vyhlasen-ve-sbirce-zakonu ... [číst dál]
12. listopad 2025
12
listopad

V reprodukčním chovu kura domácího v Pardubic...

https://bezpecnostpotravin.cz/v-reprodukcnim-chovu-kura-domaciho-v-pardubickem-kraji-bylo- ... [číst dál]
12. listopad 2025
11
listopad

TZ: Čeští vědci vyvinuli metodu, která dokáže...

https://bezpecnostpotravin.cz/tz-cesti-vedci-vyvinuli-metodu-ktera-dokaze-z-maku-vycist-vi ... [číst dál]
11. listopad 2025
11
listopad

VectorNet Portal: nový společný portál EFSA a...

https://bezpecnostpotravin.cz/vectornet-portal-novy-spolecny-portal-efsa-a-ecdc/ Vydáno: ... [číst dál]
11. listopad 2025
11
listopad

VK EFSA: Návrh technické zprávy o přístupu k...

https://bezpecnostpotravin.cz/vk-efsa-navrh-technicke-zpravy-o-pristupu-k-hodnoceni-rizik- ... [číst dál]
11. listopad 2025
11
listopad

V ČR bylo po půl roce potvrzeno ohnisko ptačí...

https://bezpecnostpotravin.cz/v-cr-bylo-po-pul-roce-potvrzeno-ohnisko-ptaci-chripky-v-kome ... [číst dál]
11. listopad 2025
10
listopad

BfR: Má smysl užívat doplňky stravy či ne?

https://bezpecnostpotravin.cz/bfr-ma-smysl-uzivat-doplnky-stravy-ci-ne/ Vydáno: 10. 11. ... [číst dál]
10. listopad 2025
10
listopad

Virová hepatitida A (VHA) – epidemiologické š...

https://bezpecnostpotravin.cz/virova-hepatitida-a-vha-epidemiologicke-setreni-nasledna-opa ... [číst dál]
10. listopad 2025
10
listopad

Podzimní Sbírka potravin 2025: Jídlo, jaké sv...

https://bezpecnostpotravin.cz/podzimni-sbirka-potravin-2025-jidlo-jake-svet-nevidel/ Vyd ... [číst dál]
10. listopad 2025
10
listopad

Nové číslo bulletinu Svět biotechnologií – Bi...

https://bezpecnostpotravin.cz/nove-cislo-bulletinu-svet-biotechnologii-biotechnologie-na-t ... [číst dál]
10. listopad 2025
10
listopad

Výskyt hraboše polního v říjnu 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/vyskyt-hrabose-polniho-v-rijnu-2025/ Vydáno: 10. 11. 2025 ... [číst dál]
10. listopad 2025

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.