Konference

Publikace

Publikace 2024

Publikace 2024

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

7
listopad

ANSES: Rozšíření monitorování per- a polyfluo...

https://bezpecnostpotravin.cz/anses-rozsireni-monitorovani-per-a-polyfluoralkylovanych-lat ... [číst dál]
7. listopad 2025
7
listopad

Podzimní Sbírka potravin: již zítra 8. listop...

https://bezpecnostpotravin.cz/podzimni-sbirka-potravin-jiz-zitra-8-listopadu/ Vydáno: 7. ... [číst dál]
7. listopad 2025
7
listopad

Hlášení v systému RASFF: 40. týden 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-40-tyden-2025/ Vydáno: 7. 11. 2025 ... [číst dál]
7. listopad 2025
7
listopad

Kontroly stravovacích zařízení na území hlavn...

https://bezpecnostpotravin.cz/kontroly-stravovacich-zarizeni-na-uzemi-hlavniho-mesta-prahy ... [číst dál]
7. listopad 2025
7
listopad

Celozrnné cereální výrobky a jejich využiteln...

https://bezpecnostpotravin.cz/celozrnne-cerealni-vyrobky-a-jejich-vyuzitelnost-ve-skolnim- ... [číst dál]
7. listopad 2025
7
listopad

Odebrání více než pěti desítek zanedbaných zv...

https://bezpecnostpotravin.cz/odebrani-vice-nez-peti-desitek-zanedbanych-zvirat-na-tachovs ... [číst dál]
7. listopad 2025
6
listopad

Víceletý kontrolní plán pro rezidua pesticidů...

https://bezpecnostpotravin.cz/vicelety-kontrolni-plan-pro-rezidua-pesticidu-2026-2028-cesk ... [číst dál]
6. listopad 2025
6
listopad

Růst rostlin výrazně ovlivňují těkavé látky,...

https://bezpecnostpotravin.cz/rust-rostlin-vyrazne-ovlivnuji-tekave-latky-ktere-produkuji- ... [číst dál]
6. listopad 2025
6
listopad

Odebrání týraných prasat ze zcela nevhodných...

https://bezpecnostpotravin.cz/odebrani-tyranych-prasat-ze-zcela-nevhodnych-podminek-chovu- ... [číst dál]
6. listopad 2025
5
listopad

Výzva EFSA: Vývoj, organizace a realizace vzd...

https://bezpecnostpotravin.cz/vyzva-efsa-vyvoj-organizace-a-realizace-vzdelavacich-aktivit ... [číst dál]
5. listopad 2025
5
listopad

Výzva programu EU-FORA pro ročník 2026-27 vyh...

https://bezpecnostpotravin.cz/vyzva-programu-eu-fora-pro-rocnik-2026-27-vyhlasena/ Vydán ... [číst dál]
5. listopad 2025
5
listopad

Ptačí chřipka v ČR; aktuální informace k 5. 1...

https://bezpecnostpotravin.cz/ptaci-chripka-v-cr-aktualni-informace/ Vydáno: 5. 11. 2025 ... [číst dál]
5. listopad 2025
5
listopad

Podzimní Sbírka potravin pomůže lidem v nouzi...

https://bezpecnostpotravin.cz/podzimni-sbirka-potravin-pomuze-lidem-v-nouzi-i-proti-plytva ... [číst dál]
5. listopad 2025
5
listopad

dTest: Test mraženého ovoce 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/dtest-test-mrazeneho-ovoce-2025/ Vydáno: 5. 11. 2025 Auto ... [číst dál]
5. listopad 2025
5
listopad

Intuitivní stravování – s respektem k vlastní...

https://bezpecnostpotravin.cz/intuitivni-stravovani-s-respektem-k-vlastnimu-telu-a-jeho-po ... [číst dál]
5. listopad 2025
5
listopad

Seminář „Současné výzvy v oblasti GMO a novýc...

https://bezpecnostpotravin.cz/seminar-soucasne-vyzvy-v-oblasti-gmo-a-novych-slechtitelskyc ... [číst dál]
5. listopad 2025
4
listopad

Myxomatóza zajíců se rozšířila do Olomouckého...

https://bezpecnostpotravin.cz/myxomatoza-zajicu-se-rozsirila-do-olomouckeho-a-zlinskeho-kr ... [číst dál]
4. listopad 2025
4
listopad

Jak postupovat při podezření na žloutenku typ...

https://bezpecnostpotravin.cz/jak-postupovat-pri-podezreni-na-zloutenku-typu-a/ Vydáno: ... [číst dál]
4. listopad 2025
4
listopad

Další dopady klimatických změn: z potravin mi...

https://bezpecnostpotravin.cz/dalsi-dopady-klimatickych-zmen-z-potravin-mizi-ziviny/ Vyd ... [číst dál]
4. listopad 2025
4
listopad

Nově objevený mikrob vyrábí energii z potravi...

https://bezpecnostpotravin.cz/nove-objeveny-mikrob-vyrabi-energii-z-potravinoveho-odpadu/ ... [číst dál]
4. listopad 2025

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.