Konference

Publikace

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

7
prosinec

SZÚ prezentuje výsledky monitoringu zdravotní...

https://bezpecnostpotravin.cz/szu-prezentuje-vysledky-monitoringu-zdravotniho-stavu-obyvat ... [číst dál]
7. prosinec 2023
6
prosinec

VK EFSA: Návrh aktualizovaných pokynů pro pos...

https://bezpecnostpotravin.cz/vk-efsa-navrh-aktualizovanych-pokynu-pro-posuzovani-ucinnost ... [číst dál]
6. prosinec 2023
6
prosinec

Ministerstvo zemědělství chce na jatkách zavé...

 https://bezpecnostpotravin.cz/ministerstvo-zemedelstvi-chce-na-jatkach-zavest-kamero ... [číst dál]
6. prosinec 2023
5
prosinec

Prodejci vánočních kaprů mají nejvyšší čas na...

https://bezpecnostpotravin.cz/prodejci-vanocnich-kapru-maji-nejvyssi-cas-nahlasit-sva-prod ... [číst dál]
5. prosinec 2023
5
prosinec

Rybáři Mendelovy univerzity v Brně vytvořili...

 https://bezpecnostpotravin.cz/rybari-mendelovy-univerzity-v-brne-vytvorili-desatero- ... [číst dál]
5. prosinec 2023
5
prosinec

Pracovní příležitost v EFSA: Business Analyst

https://bezpecnostpotravin.cz/pracovni-prilezitost-v-efsa-business-analyst/ Vydáno: 5. 1 ... [číst dál]
5. prosinec 2023
4
prosinec

dTest – Test mražených ryb 2023

https://bezpecnostpotravin.cz/dtest-test-mrazenych-ryb-2023/ Vydáno: 4. 12. 2023 Autor: ... [číst dál]
4. prosinec 2023
4
prosinec

Kmeny řas s chutí na fosfor vylepší biofilmov...

https://bezpecnostpotravin.cz/kmeny-ras-s-chuti-na-fosfor-vylepsi-biofilmove-cisteni-vody/ ... [číst dál]
4. prosinec 2023
4
prosinec

Chemické látky vylučované kořeny kukuřice ovl...

https://bezpecnostpotravin.cz/chemicke-latky-vylucovane-koreny-kukurice-ovlivnuji-vynos-ps ... [číst dál]
4. prosinec 2023
1
prosinec

Hlášení v systému RASFF: 47. týden 2023

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-47-tyden-2023/ Vydáno: 1. 12. 2023 ... [číst dál]
1. prosinec 2023
1
prosinec

Potravinářská inspekce má možnost blokovat za...

https://bezpecnostpotravin.cz/potravinarska-inspekce-ma-moznost-blokovat-zahranicni-weby-o ... [číst dál]
1. prosinec 2023
30
listopad

Nová položka v knihovně NBT – Genetické úprav...

https://bezpecnostpotravin.cz/nova-polozka-v-knihovne-nbt-geneticke-upravy-prasat-pro-sniz ... [číst dál]
30. listopad 2023
30
listopad

Videozáznam přednášky „Dítě s obezitou ve ško...

  Vydáno: 30. 11. 2023 Autor: Společnost pro výživu https://bezpecnostpotravin.cz ... [číst dál]
30. listopad 2023
30
listopad

Konference Dětská výživa a obezita

https://bezpecnostpotravin.cz/konference-detska-vyziva-a-obezita/ Vydáno: 30. 11. 2023 ... [číst dál]
30. listopad 2023
29
listopad

Nové potravinářské předpisy EU – říjen 2023

https://bezpecnostpotravin.cz/nove-potravinarske-predpisy-eu-rijen-2023/ Vydáno: 29. 11. ... [číst dál]
29. listopad 2023
29
listopad

Snadný a praktický test zjistí, zda vám zaber...

https://bezpecnostpotravin.cz/snadny-a-prakticky-test-zjisti-zda-vam-zaberou-antibiotika/ ... [číst dál]
29. listopad 2023
29
listopad

Za posledních 100 let jsme přišli o téměř mil...

https://bezpecnostpotravin.cz/za-poslednich-100-let-jsme-prisli-o-temer-milion-hektaru-zem ... [číst dál]
29. listopad 2023
29
listopad

Celníci zastavili dodávku s tunou závadného m...

https://bezpecnostpotravin.cz/celnici-zastavili-dodavku-s-tunou-zavadneho-masa/ Vydáno: ... [číst dál]
29. listopad 2023
28
listopad

Doplňky stravy s omega-3 mastnými kyselinami...

https://bezpecnostpotravin.cz/doplnky-stravy-omega-3-mastne-kyseliny-mohou-zvysit-riziko-f ... [číst dál]
28. listopad 2023
28
listopad

SZÚ: Jak zlepšit chuť pitné vody a odstranit...

https://bezpecnostpotravin.cz/szu-jak-zlepsit-chut-pitne-vody-a-odstranit-jeji-mirny-zapac ... [číst dál]
28. listopad 2023

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.