Konference

Publikace

Publikace 2024

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

18
březen

Krajské hygienické stanice pokračují v dohled...

https://bezpecnostpotravin.cz/krajske-hygienicke-stanice-pokracuji-v-dohledu-nad-spravnym- ... [číst dál]
18. březen 2025
18
březen

Spojujeme síly proti hladu a plýtvání

https://bezpecnostpotravin.cz/spojujeme-sily-proti-hladu-a-plytvani/ Vydáno: 18. 3. 2025 ... [číst dál]
18. březen 2025
18
březen

Výživa, potraviny a zdraví 2025 – studentská...

https://bezpecnostpotravin.cz/vyziva-potraviny-a-zdravi-2025-studentska-konference-praha/ ... [číst dál]
18. březen 2025
18
březen

Šetrná manipulace se skotem z pohledu welfare

https://bezpecnostpotravin.cz/setrna-manipulace-se-skotem-z-pohledu-welfare/ Vydáno: 18. ... [číst dál]
18. březen 2025
18
březen

Konec zákazu přepravy zvířat vnímavých ke SLA...

https://bezpecnostpotravin.cz/konec-zakazu-prepravy-zvirat-vnimavych-ke-slak-ze-slovenska- ... [číst dál]
18. březen 2025
17
březen

Francouzský sýr Raclette se preventivně stahu...

https://bezpecnostpotravin.cz/francouzsky-syr-raclette-se-preventivne-stahuje/ Vydáno: 1 ... [číst dál]
17. březen 2025
17
březen

Konference Školní stravování 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/konference-skolni-stravovani-2025/ Vydáno: 17. 3. 2025 Au ... [číst dál]
17. březen 2025
17
březen

Nová úleva pro chovatele skotu v ČR: průvodní...

https://bezpecnostpotravin.cz/nova-uleva-pro-chovatele-skotu-v-cr-pruvodni-list-skotu-bude ... [číst dál]
17. březen 2025
17
březen

CRISPR-Cas12a jako účinný nástroj pro knockou...

https://bezpecnostpotravin.cz/crispr-cas12a-jako-ucinny-nastroj-pro-knockout-mirna-genu-v- ... [číst dál]
17. březen 2025
17
březen

EFSA podruhé otevírá podporu pro SME v oblast...

https://bezpecnostpotravin.cz/efsa-podruhe-otevira-podporu-pro-sme-v-oblasti-novych-potrav ... [číst dál]
17. březen 2025
14
březen

Mezinárodní den zdraví rostlin s ÚKZÚZ

https://bezpecnostpotravin.cz/mezinarodni-den-zdravi-rostlin-s-ukzuz-3/ Vydáno: 14. 3. 2 ... [číst dál]
14. březen 2025
14
březen

V dodávce celníci objevili mrtvou zvěř

https://bezpecnostpotravin.cz/v-dodavce-celnici-objevili-mrtvou-zver/ Vydáno: 14. 3. 202 ... [číst dál]
14. březen 2025
14
březen

Hlášení v systému RASFF: 10. týden 2025

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-10-tyden-2025/ Vydáno: 14. 3. 2025 ... [číst dál]
14. březen 2025
14
březen

Stanovení nebezpečného výrobku: Jednorázová e...

https://bezpecnostpotravin.cz/stanoveni-nebezpecneho-vyrobku-jednorazova-elektronicka-ciga ... [číst dál]
14. březen 2025
14
březen

Světový den spánku – letos již 14. března – Z...

https://bezpecnostpotravin.cz/svetovy-den-spanku-letos-jiz-14-brezna-zdravy-spanek-jako-pr ... [číst dál]
14. březen 2025
13
březen

Na území ČR není v současné době potvrzen žád...

https://bezpecnostpotravin.cz/na-uzemi-cr-neni-v-soucasne-dobe-potvrzen-zadny-pripad-onemo ... [číst dál]
13. březen 2025
13
březen

Potenciál alternativních pěstebních systémů v...

https://bezpecnostpotravin.cz/potencial-alternativnich-pestebnich-systemu-v-intenzifikaci- ... [číst dál]
13. březen 2025
13
březen

Stovky litrů nezdaněného i neznačeného alkoho...

https://bezpecnostpotravin.cz/stovky-litru-nezdaneneho-i-neznaceneho-alkoholu-zajistili-ji ... [číst dál]
13. březen 2025
13
březen

Kontroly stravovacích zařízení na území hlavn...

https://bezpecnostpotravin.cz/kontroly-stravovacich-zarizeni-na-uzemi-hlavniho-mesta-prahy ... [číst dál]
13. březen 2025
12
březen

Používání informací o potravině „ZERO ALKOHOL...

https://bezpecnostpotravin.cz/pouzivani-informaci-o-potravine-zero-alkohol-bez-alkoholu-no ... [číst dál]
12. březen 2025

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.