Konference

Publikace

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

23
březen

Pozvánka na konferenci Zaměstnávání cizinců v...

https://eagri.cz/public/web/mze/ministerstvo-zemedelstvi/zahranicni-vztahy/ekonomicka-migr ... [číst dál]
23. březen 2023
23
březen

Udržitelné a energeticky úsporné podnikání a...

      https://www.tc.cz/cs/akce/udrzitelne-a-energeticky-usporne-po ... [číst dál]
23. březen 2023
22
březen

Společný workshop k ekonomickému modelování v...

https://www.tc.cz/cs/novinky/spolecny-workshop-k-ekonomickemu-modelovani-v-zemedelstvi S ... [číst dál]
22. březen 2023
22
březen

Webináře „Perspektivy ochrany rostlin v konve...

  https://bezpecnostpotravin.cz/webinare-perspektivy-ochrany-rostlin-v-konvencnim-z ... [číst dál]
22. březen 2023
22
březen

Existují zdravotní rizika spojená s konzumací...

  https://bezpecnostpotravin.cz/existuji-zdravotni-rizika-spojena-s-konzumaci-leko ... [číst dál]
22. březen 2023
22
březen

Světový den vody – Urychleme změnu, dokud je...

  https://bezpecnostpotravin.cz/svetovy-den-vody-urychleme-zmenu-dokud-je-cas/ &nb ... [číst dál]
22. březen 2023
22
březen

Ministr zemědělství: Naším hlavním cílem je o...

  https://bezpecnostpotravin.cz/ministr-zemedelstvi-nasim-hlavnim-cilem-je-ochrana- ... [číst dál]
22. březen 2023
22
březen

Tendr EFSA: Zavedení pracovního postupu založ...

https://bezpecnostpotravin.cz/tendr-efsa-zavedeni-pracovniho-postupu-zalozeneho-na-omics-m ... [číst dál]
22. březen 2023
21
březen

Podcast: O ERC projektech s členkou vědecké r...

  https://www.tc.cz/cs/novinky/podcast-o-erc-projektech-s-clenkou-vedecke-rady-alic ... [číst dál]
21. březen 2023
21
březen

Zpráva o výsledcích plánované kontroly cizoro...

  https://bezpecnostpotravin.cz/zprava-o-vysledcich-planovane-kontroly-cizorodych-l ... [číst dál]
21. březen 2023
21
březen

Za rekordně drahá vejce může ptačí chřipka a...

  https://bezpecnostpotravin.cz/za-rekordne-draha-vejce-muze-ptaci-chripka-a-zdrazo ... [číst dál]
21. březen 2023
21
březen

Ministr zemědělství v Bruselu: Je nutné řešit...

  https://bezpecnostpotravin.cz/ministr-zemedelstvi-v-bruselu-je-nutne-resit-obtizn ... [číst dál]
21. březen 2023
21
březen

Staňte se členy vědeckých panelů nebo Vědecké...

  https://bezpecnostpotravin.cz/stante-se-cleny-vedeckych-panelu-nebo-vedeckeho-vyb ... [číst dál]
21. březen 2023
21
březen

Tendr EFSA: Podpora koordinace vzdělávacích k...

  https://bezpecnostpotravin.cz/tendr-efsa-podpora-koordinace-vzdelavacich-kurzu-ho ... [číst dál]
21. březen 2023
20
březen

Jarní výzvy v EUREKA a Eurostars-3 programech

  https://www.tc.cz/cs/novinky/jarni-vyzvy-v-eureka-programech Ministerstvu ško ... [číst dál]
20. březen 2023
20
březen

Informační schůzky k pokynům pro hodnocení ri...

  https://bezpecnostpotravin.cz/informacni-schuzky-k-pokynum-pro-hodnoceni-rizik-uc ... [číst dál]
20. březen 2023
20
březen

Potravinářský úterek: Minerální vody v pitném...

  https://bezpecnostpotravin.cz/potravinarsky-uterek-mineralni-vody-v-pitnem-rezim ... [číst dál]
20. březen 2023
20
březen

Čeští vědci vyvinuli nový biostimulant pro ze...

https://bezpecnostpotravin.cz/cesti-vedci-vyvinuli-novy-biostimulant-pro-zemedelce/ &nbs ... [číst dál]
20. březen 2023
17
březen

Ukažte, co víte o třídění odpadu na Dni recyk...

https://bezpecnostpotravin.cz/ukazte-co-vite-o-trideni-odpadu-na-dni-recyklace-21-brezna/& ... [číst dál]
17. březen 2023
17
březen

Zpráva z únorových kontrol pražských hygienik...

https://bezpecnostpotravin.cz/zprava-z-unorovych-kontrol-prazskych-hygieniku-v-podnicich-s ... [číst dál]
17. březen 2023

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.