Konference

Publikace

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

23
únor

Hlášení v systému RASFF: 7. týden 2024

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-7-tyden-2024/ Vydáno: 23. 2. 2024 ... [číst dál]
23. únor 2024
22
únor

Ptačí chřipka v ČR; aktuální informace k 22....

https://bezpecnostpotravin.cz/ptaci-chripka-v-cr-aktualni-informace-k-6-1-2024/ Vydáno: ... [číst dál]
22. únor 2024
22
únor

Výsledky kontrol pražských škol, předškolních...

https://bezpecnostpotravin.cz/vysledky-kontrol-prazskych-skol-predskolnich-a-skolskych-zar ... [číst dál]
22. únor 2024
22
únor

Veřejná konzultace EFSA k aktualizovaným vodí...

https://bezpecnostpotravin.cz/verejna-konzultace-efsa-k-aktualizovanym-voditkum-pro-hodnoc ... [číst dál]
22. únor 2024
22
únor

Webinář EFSA: Hodnocení rizik a přínosů potra...

https://bezpecnostpotravin.cz/webinar-efsa-hodnoceni-rizik-a-prinosu-potravin/ Vydáno: 2 ... [číst dál]
22. únor 2024
21
únor

Společné stravování

https://bezpecnostpotravin.cz/spolecne-stravovani/ Vydáno: 21. 2. 2024 Autor: SZPI htt ... [číst dál]
21. únor 2024
21
únor

12. letní akademie BfR pro hodnocení a komuni...

https://bezpecnostpotravin.cz/12-letni-akademie-bfr-pro-hodnoceni-a-komunikaci-rizik/ Vy ... [číst dál]
21. únor 2024
21
únor

Zpráva evropských agentur zdůrazňuje význam s...

https://bezpecnostpotravin.cz/zprava-evropskych-agentur-zduraznuje-vyznam-snizovani-spotre ... [číst dál]
21. únor 2024
20
únor

Test tavených sýrů 2024

https://bezpecnostpotravin.cz/test-tavenych-syru-2024/ Vydáno: 20. 2. 2024 Autor: dTest ... [číst dál]
20. únor 2024
19
únor

Potravinářský úterek: Environmentální udržite...

https://bezpecnostpotravin.cz/potravinarsky-uterek-environmentalni-udrzitelnost-v-potravin ... [číst dál]
19. únor 2024
19
únor

Námelové alkaloidy v krmivech: riziko pro zdr...

https://bezpecnostpotravin.cz/namelove-alkaloidy-v-krmivech-riziko-pro-zdravi-zvirat/ Vy ... [číst dál]
19. únor 2024
15
únor

Několik závažných porušení předpisů při přepr...

https://bezpecnostpotravin.cz/nekolik-zavaznych-poruseni-predpisu-pri-preprave-a-uchovavan ... [číst dál]
15. únor 2024
15
únor

Úřad EFSA spustil nový interaktivní nástroj „...

https://bezpecnostpotravin.cz/urad-efsa-spustil-novy-interaktivni-nastroj-efsa-v-kostce/ ... [číst dál]
15. únor 2024
15
únor

Konference Jód 2024

https://bezpecnostpotravin.cz/konference-jod-2024/ Vydáno: 15. 2. 2024 Autor: SZÚ http ... [číst dál]
15. únor 2024
15
únor

ČR v Horizontu Evropa k prosinci 2023: 970 fi...

https://www.tc.cz/cs/novinky/714/cr-v-horizontu-evropa-k-prosinci... ČR v Horizontu Evro ... [číst dál]
15. únor 2024
15
únor

Workshopy pro žadatele o granty ERC v kalendá...

https://www.tc.cz/cs/novinky/715/workshopy-pro-zadatele-o-granty-erc... Workshopy pro ža ... [číst dál]
15. únor 2024
15
únor

Podcast o rozšiřování účasti v Horizontu Evro...

https://www.tc.cz/cs/novinky/716/podcast-o-rozsirovani-ucasti-v-horizontu... Podcast o r ... [číst dál]
15. únor 2024
15
únor

Horizont Evropa ve světovém a evropském konte...

https://www.tc.cz/cs/novinky/718/horizont-evropa-ve-svetovem-a-evropskem... Horizont Evr ... [číst dál]
15. únor 2024
15
únor

Nové dotace na podporu ochrany duševního vlas...

https://www.tc.cz/cs/novinky/719/nove-dotace-na-podporu-ochrany-dusevniho... Nové dotace ... [číst dál]
15. únor 2024
15
únor

České dny pro evropský výzkum - CZEDER 2024

https://www.tc.cz/cs/akce/588/ceske-dny-pro-evropsky-vyzkum--... České dny pro evropský ... [číst dál]
15. únor 2024

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.