Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Doporučení pražských hygieniků k provozu předškolních zařízení vzhledem k nastaveným preventivním opatřením infekce covid-19
29.05.2020

EU plánuje revizi legislativy pro dopravu zvířat
29.05.2020

Dopad pandemie COVID-19 na potravinový systém
29.05.2020

COVID-19 epidemic - Cancellation of BTSF Activities
29.05.2020

Ctpp >


Celostátní odborná konference „Potraviny v hysterii“
Datum: 08.06.2015
Bezpečnost potravin

Fórum zdravé výživy společně se Sekcí Výživy a nutriční péče ČAS a Laboratoří pro výzkum aterosklerózy IKEM pořádá v Praze Celostátní odbornou konferenci (14. října 2015) a den předem i studentský workshop.

Celostátní odborná konference „Potraviny v hysterii“

14. 10. 2015, IKEM Praha

Hlavním tématem konference jsou potraviny v hysterii a tematicky tak volně navazuje na konferenci loňskou. 

Datum a čas konání: 14. 10. 2015; 9:00 – 16:00 hodin
Místo konání: IKEM, Vídeňská 1958/9, 140 21  Praha, Kongresový sál
Určena pro: nelékařské zdravotnické profese podle zákona 96/2004, vyučující a studenty odpovídajících oborů a zájemce o problematiku
Přihlášky k účasti: do 5. 10. 2015

Studentský workshop     
13. 10. 2015, IKEM Praha
 

Datum a čas konání: 13. 10. 2015; 9:00 – 13:00 hodin 
Místo konání: IKEM, Vídeňská 1958/9, 140 21  Praha, učebna č. 2, 3. patro

Témata workshopu:
A. Jak správně pracovat s populárními informacemi o výživě
B. Souvislost fyziologie-patofyziologie-dieta

Lektoři workshopu:
Bc. Tamara Starnovská, sekce VNP ČAS, FZV
Mgr. Jitka Tomešová, DiS., sekce VNP ČAS
Určen pro: studenty VŠ a VOŠ se zaměřením na výživu a oborů příbuzných

Základní informace o konferenci i studentském workshopu včetně on-line přihlášky najdete zde.

- See more at: http://www.bezpecnostpotravin.cz/celostatni-odborna-konference-potraviny-v-hysterii.aspx#sthash.VarA12Hn.dpuf