Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Odvádět odvody i za dobu, kdy zaměstnanec bude doma, nedává smysl. Česká mutace kurzarbeitu by také primárně neměla podporovat přechod zaměstnance k jinému zaměstnavateli
18.09.2020

Hospodářská komora vládě: Kurzarbeit podnikatelé vítají, sporné body by ale měla vláda přehodnotit
18.09.2020

Africký mor prasat je již ve třech ze čtyř zemí sousedících s ČR
18.09.2020

Ocenění Regionální potravina si převzalo sedm producentů z Pardubického kraje
18.09.2020

Ctpp >


Kurz Čokoládové pralinky, organizovaný Národním zemědělským muzeem, 23. 8. 2018
Datum: 30.07.2018

Termín konání: 23. 8. 2018, 17:00–21:00

Čokoládové pralinky

Milujete čokoládu? Pak je tento kurz přesně pro vás. Helena Fléglová vás během kurzu naučí na pohled i na chuť dokonalé pralinky. Kromě práce s bílou a hořkou čokoládou se budete věnovat i přípravě náplní z meruněk, manga a maracuji nebo malin. 

Lektor: Helena Fléglová

Cena: 1890 Kč

Budeme vyrábět pralinky:

  • z bílé čokolády s meruňkami a mandlemi
  • z mléčné čokolády s čokoládovou ganache, mangem a maracujou
  • z hořké čokolády s malinami a čokoládovým crumble

Jak se přihlásit?

Stačí vyplnit a odeslat online přihlášku a zaplatit fakturu, kterou Vám poté zašleme na e-mail uvedený v přihlášce. Po připsání částky na náš účet Vám pošleme e-mailem voucher, kterým se prokážete před začátkem kurzu v Národním zemědělském muzeu. 

Platbu po jejím uhrazení není možné stornovat. Národní zemědělské muzeum si vyhrazuje právo kurz zrušit, v takovém případě budou všichni přihlášení účastníci informováni a všechny uhrazené platby budou zájemcům vráceny zpět na účet.

Potřebujete další informace?

Napište nám na kurzyvareni@nzm.cz.

 

Více o kurzech vaření v Národním zemědělském muzeu

Přihláška na kurz vaření

Jméno
Příjmení
Adresa (ulice, číslo popisné, město, PSČ)
Telefon
E-mail
Poznámka