Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Konference Potraviny, zdraví a výživa Podtitul: Obohacování potravin – cesta ke zdraví?
26.03.2020

Nový vyhledávač informací pro editaci genomu
26.03.2020

SOVAK: Koronavirus a pitná voda
26.03.2020

Hlášení v systému RASFF: 11. týden 2020
26.03.2020

Ctpp >


Výzva k účasti na tendrech pro vzdělávací program BTSF 2015, realizace 2016 - 2017
Datum: 03.12.2015
Bezpečnost potravin

Výkonná agentura pro spotřebitele, zdraví, zemědělství a potraviny – CHAFEA, kterou Komise pověřila řízením školicích programů BTSF („Kvalitnější školení pro bezpečnější potraviny“), zveřejnila níže uvedené výzvy k účasti na výběrových řízeních.

Předmětem tendrů je organizace, management a realizace školicích aktivit Společenství soustředěných na systém ekologického zemědělství, na potraviny s chráněným označením kvality, původu, tradice a na rostlinolékařské průzkumy.

Školicí aktivity BTSF, uskutečňované převážně pro země EU, pro třetí a rozvojové země, jsou zaměřené pro zaměstnance příslušných orgánů, které se zabývají potravinovým a krmivovým právem a předpisy pro zdraví zvířat a rostlin.

Bližší informace je možné získat na informačním dni v Bruselu dne 15. 12. 2015

DG SANTE – Generální ředitelství pro zdraví a bezpečnost potravin při EK má nadále základní vedení a funkci a kontrolu nad vzdělávacími aktivitami BTSF.

BTSF - Call for Tenders - 2015

 

Poslední termín předložení nabídek je stanoven na 12. únor 2016.


Kontaktní osoba:
Ing. Ivana Lepešková
ivana.lepeskova@mze.cz

 

- See more at: http://www.bezpecnostpotravin.cz/vyzva-k-ucasti-na-tendrech-pro-vzdelavaci-program-btsf-2015-realizace-2016-2017.aspx#sthash.YEiApOcT.dpuf