Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Konečné výsledky hodnocení výzkumných organizací v roce 2015
24.03.2017

XXXVIII. ročník konference Potraviny, zdraví a výživa 2017, Cukry - mýty a sladidla, 26. 4. 2017
24.03.2017

Ve spotřebě zeleniny, ovoce a ryb Česko zaostává za doporučením
23.03.2017

Nařízení ÚKZÚZ - bakterie Pseudomonas syringae pv. actinidiae, ze dne 20. 2. 2017
23.03.2017

Ctpp >

Archiv článků


ARCHIV ČLÁNKŮ
 24.03.2017    Sekce místopředsedy vlády pro vědu, výzkum a inovace  


 24.03.2017    Společnost pro výživu 


 23.03.2017    SZÚ, CZVP 


 23.03.2017    ÚKZÚZ 


 23.03.2017    SVS  


 23.03.2017    SVS  


 23.03.2017    Forum zdravé výživy  


 23.03.2017    Forum zdravé výživy  


 23.03.2017    MZ ČR 


 23.03.2017    Markéta Ježková, MZe 


 23.03.2017    MZe 


 23.03.2017    MZe 


 23.03.2017    MZe 


 21.03.2017    HK ČR  


 21.03.2017    SZPI  


 21.03.2017    FMV VŠE  


 21.03.2017    KM EFSA 


 21.03.2017    Mgr. Dana Koubová, Internetový portál bezpečnosti potravin 


 21.03.2017    Mgr. Dana Koubová, Internetový portál bezpečnosti potravin 


 21.03.2017    SZÚ, CZVP 


 21.03.2017    KM EFSA 


 21.03.2017    BIOTRIN  


 21.03.2017    MZe 


 21.03.2017    MZe 


 21.03.2017    MZe 


 21.03.2017    MZe 


 21.03.2017    SPV  


 21.03.2017    SPV  


 21.03.2017    MZV  


 14.03.2017    Biotrin.cz 


 14.03.2017    Markéta Ježková, MZe 


 14.03.2017    SVS  


 14.03.2017    KM EFSA 


 14.03.2017    HSHMP  


 14.03.2017    Mgr. Dana Koubová, Internetový portál bezpečnosti potravin 


 14.03.2017    Ministerstvo zdravotnictví ČR  


 14.03.2017    SZPI  


 14.03.2017    SVS  


 14.03.2017    SVS  


 14.03.2017    Markéta Ježková, MZe