https://bezpecnostpotravin.cz/webinar-pro-stredni-skoly-zdrava-vyziva-a-jak-na-ni/

Vydáno: 17. 4. 2024
Autor: Odbor bezpečnosti potravin MZe
https://bezpecnostpotravin.cz/files/2024/04/webinar-Zdrava-vyziva-uvodni-stranka-orez-300x144.jpg 300w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2024/04/webinar-Zdrava-vyziva-uvodni-stranka-orez-768x368.jpg 768w" alt="" width="955" height="457" class="wp-image-52784" style="box-sizing: border-box; height: auto; max-width: 100%; border: 0px; display: inline-block; vertical-align: bottom;" loading="lazy" decoding="async" />

Pořadatel:
Ústav zemědělské ekonomiky a informací
ve spolupráci s Informačním centrem bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství

Termín:
24. dubna 2024, 10:00 – 10:45 h

Lektorka:
Mgr. Dana Hrnčířová, Ph.D.
3. lékařská fakulta Univerzity Karlovy

Cílová skupina:
pedagogové a studenti středních škol


Webinář se zaměřuje na konzumaci jídla v obecné i konkrétní rovině.

Zabývá se hlavními složkami jídla, jejich charakteristikou, významem pro naše zdraví a také jejich zdroji v běžných potravinách.

Seznámí s přiměřenou denní energetickou potřebou chlapců a dívek s ohledem na jejich pohybovou aktivitu, s dělením denních porcí dle jednotlivých složek a jejich vhodným množstvím.

Závěrem se webinář věnuje výživovým údajům uváděným na obalech potravin.

Časový rozsah webináře je 1 vyučovací hodina, vč. dotazů.

Účast na webináři je bezplatná.

V případě Vašeho zájmu se registrujte prostřednictvím níže přiloženého odkazu:
https://agronavigator.cz/akce/zdrava-vyziva-jak-na-ni-24-4-2024

Bližší informace ke spuštění webináře obdržíte e-mailem jeden den před konáním akce.
Prezentace bude probíhat přes platformu Teams.

V případě dotazů kontaktujte organizátora akce:
Ing. Daniela Doudová, 731 119 154, doudova.daniela@uzei.cz | externí odkaz na ">doudova.daniela@uzei.cz