https://bezpecnostpotravin.cz/seminar-klicove-trendy-a-legislativa-v-potravinarstvi-2024-co-musite-vedet/

 

Vydáno: 22. 4. 2024

Autor: Centrum zemědělsko-potravinářského výzkumu a inovací
https://bezpecnostpotravin.cz/files/2024/04/Vzdelavani_seminar_orez-300x134.jpg 300w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2024/04/Vzdelavani_seminar_orez-768x343.jpg 768w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2024/04/Vzdelavani_seminar_orez.jpg 1216w" alt="" width="1024" height="457" class="wp-image-52891" style="box-sizing: border-box; height: auto; max-width: 100%; border: 0px; display: inline-block; vertical-align: bottom;" loading="lazy" decoding="async" />

Datum semináře: 14. 5. 2024 ( 09:00-15:30 )
Místo konání: Národní zemědělské muzeum Praha, Kostelní 1300/44, 170 00 Praha 7-Letná (změna místa konání v Praze vyhrazena) 

Zjistěte, co nového vás čeká v potravinářském průmyslu v roce 2024. V tomto roce čelíme řadě významných změn, od udržitelných potravinářských systémů a inovací v obalových materiálech až po regulace zaměřené na zlepšení životního prostředí a zdraví spotřebitelů. Naším cílem je poskytnout účastníkům přehled aktuálních trendů a legislativních novinek, které ovlivňují vše od malých start-upů po velké mezinárodní korporace v potravinářském průmyslu. Připojte se k nám pro den plný podnětných informací a příležitosti k navázání nových profesních kontaktů.

Kontakt: Magdaléna Hrubá, +420 725 916 891 , hruba@czpvi.cz
Další informace: Survio® | Seminář : Klíčové trendy a legislativa v potravinářství 2024: Co musíte vědět

PŘIHLÁŠKU A KURZOVNÉ ZASÍLEJTE DO 07.05.2024, 23:59.

Kurzovné zahrnuje intenzivní 5-hodinový program, drobné občerstvení a nápoje.

Upozorňujeme, že seminář se uskuteční pouze za předpokladu, že se přihlásí dostatečný počet účastníků. Pokud nedosáhneme minimálního počtu, nabídneme náhradní termín. V případě, že vám ani tento alternativní termín nebude vyhovovat, zaručujeme možnost vrácení celého kurzovného ve výši 100%.

Zdroj: www.survio.com