Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

INFORMAČNÍ DEN CZ-SK K NÁSTROJŮM WIDENING 2021-2022
31.08.2023

SAVE-THE-DATE SCIPO 2021
30.09.2021

Pozvánka - webinář PK ČR a Centra/CZPVI "Označení kvality a certifikace v reflexi na EU strategie"
29.09.2021

Pozvánka - webinář PK ČR a Centra/CZPVI "Systémy řízení bezpečnosti potravin v reflexi na EU strategie"
20.09.2021

Ctpp >

Snídaně s novináři


TYPNÁZEV SOUBORUVELIKOST SOUBORUSTÁHNOUT
docTZ Reformulace 19.9.2019 FINAL.docx 629 kBstahni
docTisková zprava 11.6.2019.docx 591 kBstahni
docTisková zprav 9.4.2019_JP_DG.docx 589 kBstahni
pdfTisková zpráva cechovní normy-12.3.2019.pdf 474 kBstahni
pdfTisková zpráva PK ČR_SOCR_5_3_19.pdf 341 kBstahni
pdfHBSC_tiskovka_energy_drinky_čeští školáci pijí méně limonád_Final_Kalman.pdf 374 kBstahni
TYPNÁZEV SOUBORUVELIKOST SOUBORUSTÁHNOUT
12.2.2019 pozvánka.pdf 348 kBstahni
Pozvánka_TK_PK ČR SOCR_ a ČTPP 5_3_2019.doc 184 kBstahni
12.3.2019 pozvánka.docx 585 kBstahni
Pozvanka TK 09. 04. 2019_1 (2).pdf 348 kBstahni
11.6.2019 pozvánka.docx 589 kBstahni
19.9.2019 pozvánka.docx 585 kBstahni
TYPNÁZEV SOUBORUVELIKOST SOUBORUSTÁHNOUT
rozpis_snídaně_2019.docx 281 kBstahni