https://bezpecnostpotravin.cz/hygiena-a-technologie-potravin-lii-lenfeldovy-a-hoklovy-dny/

ydáno: 20. 10. 2023
Autor: Veterinární univerzita Brno
https://bezpecnostpotravin.cz/files/2023/10/Hygiena-a-technologie-potravin_LII._orez-300x232.jpg 300w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2023/10/Hygiena-a-technologie-potravin_LII._orez-768x593.jpg 768w" alt="" width="822" height="635" class="wp-image-47098" style="box-sizing: border-box; height: auto; max-width: 100%; border: 0px; display: inline-block; vertical-align: bottom;" decoding="async" loading="lazy" />

Veterinární univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie a Státní veterinární správa ČR pořádají konferenci Hygiena a technologie potravin LII. Lenfeldovy a Höklovy dny.

Termín konference: 25. – 26. 10. 2023, zahájení konference 9:00

Lenfeldovy a Höklovy dny jsou mezinárodní konferencí zaměřenou na zdravotní nezávadnost a kvalitu potravin rostlinného a živočišného původu v celém potravinovém řetězci, včetně oblastí společného stravování. Konference přináší výsledky výzkumné činnosti a také poznatky z aplikace těchto výsledků a potravinového práva v praxi. Představuje příležitost k setkání odborníků jak z oblasti výroby, kontroly, hodnocení kvality a bezpečnosti potravin, tak i pracovníků z vědeckých a vzdělávacích institucí, dozorových orgánů a praxe. Odbornou část konference doplní setkání s historií veterinární hygieny potravin.

Více informací o konferenci

Zdroj: Veterinární univerzita Brno