Konference

Publikace

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

24
květen

https://bezpecnostpotravin.cz/stanoveni-nebez...

https://bezpecnostpotravin.cz/brazilie-schvalila-komercializaci-a-pestovani-gmo-psenice/ ... [číst dál]
24. květen 2023
23
květen

Cizinec na jihu Čech vezl do Rakouska potravi...

https://bezpecnostpotravin.cz/cizinec-na-jihu-cech-vezl-do-rakouska-potraviny-neznameho-pu ... [číst dál]
23. květen 2023
23
květen

Rozumíme označování potravin? Aneb jak se vyz...

  https://bezpecnostpotravin.cz/rozumime-oznacovani-potravin-aneb-jak-se-vyznat-v-i ... [číst dál]
23. květen 2023
23
květen

Potravinářský úterek: Akvakultura v ČR, zprac...

  https://bezpecnostpotravin.cz/potravinarsky-uterek-akvakultura-v-cr-zpracovani-r ... [číst dál]
23. květen 2023
23
květen

Od zkumavky po vidličku – tisková konference...

  https://bezpecnostpotravin.cz/od-zkumavky-po-vidlicku-tiskova-konference-vurv/ ... [číst dál]
23. květen 2023
23
květen

Světový den včel jsme letos slavili již po še...

  https://bezpecnostpotravin.cz/svetovy-den-vcel-jsme-letos-slavili-jiz-po-seste/ ... [číst dál]
23. květen 2023
22
květen

Poznej svého farmáře na zámku Kačina

https://bezpecnostpotravin.cz/poznej-sveho-farmare-na-zamku-kacina/  Vydáno: 22. 5. ... [číst dál]
22. květen 2023
22
květen

Výživa, potraviny a zdraví 2023 – XIV. studen...

  https://bezpecnostpotravin.cz/vyziva-potraviny-a-zdravi-2023-xiv-studentska-konfe ... [číst dál]
22. květen 2023
22
květen

Česká republika se připojuje k celoevropské k...

  https://bezpecnostpotravin.cz/ceska-republika-se-pripojuje-k-celoevropske-kampani ... [číst dál]
22. květen 2023
19
květen

Stanovení nebezpečného výrobku: jednorázová e...

  https://bezpecnostpotravin.cz/stanoveni-nebezpecneho-vyrobku-jednorazova-elektron ... [číst dál]
19. květen 2023
19
květen

Stanovení nebezpečného výrobku: jednorázová e...

  https://bezpecnostpotravin.cz/stanoveni-nebezpecneho-vyrobku-jednorazova-elektron ... [číst dál]
19. květen 2023
19
květen

Hlášení v systému RASFF: 19. týden 2023

  https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-19-tyden-2023/ Vydáno: 1 ... [číst dál]
19. květen 2023
18
květen

Ministerstvo zemědělství má hotový komplexní...

  https://bezpecnostpotravin.cz/ministerstvo-zemedelstvi-ma-hotovy-komplexni-plan-p ... [číst dál]
18. květen 2023
18
květen

ÚKZÚZ zveřejňuje výsledky kontrol krmných sur...

https://bezpecnostpotravin.cz/ukzuz-zverejnuje-vysledky-kontrol-krmnych-surovin-puvodem-z- ... [číst dál]
18. květen 2023
18
květen

Výroční zpráva o činnosti Národní referenční...

  https://bezpecnostpotravin.cz/vyrocni-zprava-o-cinnosti-narodni-referencni-labora ... [číst dál]
18. květen 2023
18
květen

Nová vyhláška o požadavcích na pokrmy účinná...

  https://bezpecnostpotravin.cz/nova-vyhlaska-o-pozadavcich-na-pokrmy-ucinna-od-1-7 ... [číst dál]
18. květen 2023
18
květen

Veřejné konzultace EFSA: posouzení bezpečnost...

https://bezpecnostpotravin.cz/verejne-konzultace-efsa-posouzeni-bezpecnosti-rostlinnych-pr ... [číst dál]
18. květen 2023
17
květen

17. května si připomínáme Světový den hyperte...

  https://bezpecnostpotravin.cz/17-kvetna-si-pripominame-svetovy-den-hypertenze/ ... [číst dál]
17. květen 2023
17
květen

Nárazníkové pásmo okolo míst s nálezy africké...

https://bezpecnostpotravin.cz/naraznikove-pasmo-okolo-mist-s-nalezy-africkeho-moru-prasat- ... [číst dál]
17. květen 2023
17
květen

EFSA spouští mezinárodní osvětovou kampaň s n...

https://bezpecnostpotravin.cz/efsa-spousti-mezinarodni-osvetovou-kampan-s-nazvem-eu-si-vyb ... [číst dál]
17. květen 2023

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.