https://bezpecnostpotravin.cz/seminar-dezinfekce-dezinsekce-deratizace-problemy-v-potravinarskem-prumyslu-4-3-2025/

Vydáno: 20. 2. 2025
Autor: CARC
https://bezpecnostpotravin.cz/files/2025/02/Seminar_Deratizace_DD_zel-300x186.jpg 300w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2025/02/Seminar_Deratizace_DD_zel-768x476.jpg 768w" alt="" width="904" height="560" class="wp-image-76492" style="box-sizing: border-box; height: auto; max-width: 100%; border: 0px; display: inline-block; vertical-align: bottom; contain-intrinsic-size: 3000px 1500px;" loading="lazy" decoding="async" />

Národní centrum zemědělského a potravinářského výzkumu (CARC) pořádá v úterý 4. března seminář „Dezinfekce, dezinsekce, deratizace – problémy v potravinářském průmyslu“.

Pozvánku na akci, která se bude konat v areálu CARC v Praze-Ruzyni si můžete stáhnout zde.

https://bezpecnostpotravin.cz/files/2025/02/Seminar_Deratizace_DD-300x128.jpg 300w" alt="" width="604" height="258" class="wp-image-76490" style="box-sizing: border-box; height: auto; max-width: 100%; border: 0px; display: inline-block; vertical-align: bottom; contain-intrinsic-size: 3000px 1500px;" loading="lazy" decoding="async" />

Zdroj: CARC