https://bezpecnostpotravin.cz/pozvanka-na-seminar-ze-serie-bezpecna-vyziva/

Vydáno: 19. 9. 2025
Autor: VŠCHT Praha
https://bezpecnostpotravin.cz/files/2025/09/Bezpecna-vyziva_rijen-2025-300x77.jpg 300w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2025/09/Bezpecna-vyziva_rijen-2025-768x197.jpg 768w" alt="" width="879" height="226" class="wp-image-86883" style="box-sizing: border-box; height: auto; max-width: 100%; border: 0px; display: inline-block; vertical-align: bottom; contain-intrinsic-size: 3000px 1500px;" loading="lazy" decoding="async" />

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Ústav analýzy potravin a výživy, si vás dovoluje pozvat na další seminář ze série „BEZPEČNÁ VÝŽIVA“, tentokrát s názvem Bezpečné potraviny: Současné trendy a výzvy pro výrobce, prodejce i konzumenty.

Kdy: pátek 31. 10. 2025
Kde: VŠCHT Praha, Technická 5, Praha 6, posluchárna AI (budova A)

Navzdory významným pokrokům, kterých potravinářský průmysl v oblasti bezpečnosti a kvality dosáhl, přetrvává řada aktuálních výzev, jež je nutné řešit, aby bylo možné naplnit a dále posouvat vysoké standardy očekávané spotřebiteli.

Seminář za účasti předních odborníků nabídne ucelený pohled na současná rizika i nejnovější trendy v oblasti bezpečnosti potravin. Účastníci se seznámí nejen s aktuálními vědeckými poznatky a legislativními novinkami, ale také s praktickými zkušenostmi z kontrolní praxe. Záměrem je vytvořit prostor pro otevřenou diskuzi a podpořit spolupráci mezi vědeckou komunitou, dozorovými orgány, potravinářským průmyslem a spotřebiteli.

Podrobný program: Program semináře
Registrace: Registrační formulář
Jak se na seminář dostat: Mapa

Zdroj: PK ČRBezpečná výživa 2025