https://bezpecnostpotravin.cz/odborny-seminar-pro-verejnost-vliv-reformulace-na-trvanlivost-a-fyzikalne-chemicke-vlastnosti-pekarskych-vyrobku-24-kvetna-2023/

Vydáno: 12. 5. 2023
Autor: VŠCHT

 

Foto: Shutterstock

Seminář bude zaměřen na téma reformulací potravin ve vybraných oblastech. V rámci semináře budete mít možnost dozvědět se novinky o aktuálním tématu reformulací potravin a setkat se s odborníky z potravinářství.

Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně chemické vlastnosti pekařských výrobků

Účast je BEZPLATNÁ.
Termín: středa 24. května 2023 od 12.30 h
Místo konání: posluchárna BIII, VŠCHT Praha, Technická 3, budova B (přízemí)
Příspěvek (přednáška): 40 min + 5 min diskuse
Občerstvení: ochutnávka a senzorická analýza reformovaných pekařských výrobků

 

Neváhejte a přijďte se dozvědět novinky o zajímavém tématu, které je aktuální v ČR i v Evropě!

ČAS TÉMA TĚŠÍ SE NA VÁS PŘEDNÁŠEJÍCÍ
12:30-12:45 Zahájení semináře, úvodní slovo doc. Ing. Marcela Sluková, Ph.D.
12:45-13:30 Reformulace – trendy v pekárenské technologii Ing. Pavel Skřivan, CSc.
13:30-14:15 Procesní kontaminanty v cereálních výrobcích Ing. Beverly Hradecká, Ph.D.
14:15-14:45 Přestávka na kávu
14:45-15:30 Modelování a optimalizace spotřeby energie v pekárenské výrobě Ing. Tomáš Svoboda
15:30-16:15 Možnosti zvyšování obsahu vlákniny v pekařských výrobcích doc. Ing. Marcela Sluková, Ph.D.
16:15 Zakončení semináře doc. Ing. Marcela Sluková, Ph.D.


Registrace na seminář proběhne formou zaslání e-mailové zprávy v následujícím formátu:
Mám zájem o účast na semináři dne 24.5.2023.
Jméno, příjmení, název společnosti.
Váš osobní kontakt: mobil, email.

Registraci (zájem o účast) zašlete prosím na e-mail: marcela.slukova@vscht.cz do 30.4.2023 do 17 h.

 

Zdroj: PK ČR