Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Odvádět odvody i za dobu, kdy zaměstnanec bude doma, nedává smysl. Česká mutace kurzarbeitu by také primárně neměla podporovat přechod zaměstnance k jinému zaměstnavateli
18.09.2020

Hospodářská komora vládě: Kurzarbeit podnikatelé vítají, sporné body by ale měla vláda přehodnotit
18.09.2020

Africký mor prasat je již ve třech ze čtyř zemí sousedících s ČR
18.09.2020

Ocenění Regionální potravina si převzalo sedm producentů z Pardubického kraje
18.09.2020

Ctpp >


Semináře PK ČR - Hodnocení nutričních vlastností potravin a jejich vliv na jakost
Datum: 16.01.2018
Potravinářská komora České republiky
Vydáno: 11.1.2018
Autor: PK ČR

 

PK ČR pořádá cyklus informačních seminářů.

 

Potravinářská komora ČR uspořádá v únoru a březnu cyklus informačních seminářů pro zemědělce, potravináře a pracovníky výzkumných a vzdělávacích institucí činných v zemědělské a potravinářské oblasti týkající se možných inovací a reformulací v potravinářském průmyslu.

Upozorňujeme případné zájemce o registraci, že termíny v Praze, Pardubicích a Plzni jsou již obsazeny !

Cílem informační akce je seznámit účastníky z řad provozovatelů potravinářských podniků s možnostmi hodnocení nutričních vlastností potravin a naučit je správně tyto poznatky aplikovat. Není například důležité obsah některých látek pouze snižovat, ale zároveň být si vědom i technologických možností a dopadu na zdravotní stav. V této souvislosti se účastníci seznámí s možnostmi, které jim v této oblasti umožňuje platná legislativa. Zároveň budou zmíněny některé mýty šířené o určitých potravinách.

 

Místa a termíny konání (čas vždy od 8:30 do 17:00 hod.):

Praha, Hotel ILF, Budějovická 15, Praha 4, 141 00

6. února 2018

Plzeň, Hotel TREND, Kovářská 13a, 301 00

7. února 2018

Pardubice, Hotel Zlatá štika, Štrossova 127, 530 03

13. února 2018

České Budějovice, Clarion Congress Hotel, Pražská třída 14, 370 01

14. února 2018

Jihlava, Hotel Gustav Mahler, Křížová 4, 586 01

20. února 2018

Ústí n. Labem, Hotel Vladimir, Masarykova 36, 400 01

22. února 2018

Liberec, Clarion Grandhotel Zlatý Lev, Gutenbergova 126/3, 460 01

6. března 2018

Hradec Králové, Hotel Nové Adalbertinum, Velké nám. 32, 500 00

7. března 2018

Ostrava, Clarion Congress Hotel, Zkrácená 2703/84, 700 30

13. března 2018

Brno, Hotel Slavia, Solniční 243/17, 602 00

14. března 2018

 

Na seminář je nutné se REGISTROVAT !   Registrujte se na: ehlova@foodnet.cz  Vyčkejte potvrzení registrace !

Upozorňujeme, že možnost parkování účastníkům není zajištěna

nutricni_vlastnosti_pozvanka_leden2018.pdf [374.12 KB]

 

Zdroj: PK ČR