Česká technologická platforma pro potraviny


INFORMACE

Konference Potraviny, zdraví a výživa Podtitul: Obohacování potravin – cesta ke zdraví?
26.03.2020

Nový vyhledávač informací pro editaci genomu
26.03.2020

SOVAK: Koronavirus a pitná voda
26.03.2020

Hlášení v systému RASFF: 11. týden 2020
26.03.2020

Ctpp >


Bilance Sekce pro vědu, výzkum a inovace
Datum: 08.12.2015
Sekce místopředsedy vlády pro výzkum, vývoj a inovace

K vydání Analýzy stavu výzkumu, vývoje a inovací v ČR za rok 2014 Pavel Bělobrádek dodal: „Letos jsme mohli poprvé využít své vlastní zdroje a zvolit analytický přístup, který nepředkládá jen stroze převzatá data, ale podrobuje je podrobné analýze, popisuje souvislosti a představuje trendy, doporučení a předpoklady do budoucna.“

Přehledný souhrn bilančních bodů si můžete přečíst zde:

 

 

Přehled je ke stažení ZDE.