Tyto internetové stránky používají nezbytné soubory cookies, které pomáhají ke správnému fungování těchto internetových stránek. Více o zpracovávání osobních údajů prostřednictvím souborů cookies se dozvíte v naší Cookie Policy.
https://bezpecnostpotravin.cz/workshopy-na-tema-zpracovani-vlastni-produkce-2025/
Vydáno: 27. 2. 2025
Autor: ČSCHMS
https://bezpecnostpotravin.cz/files/2025/02/Workshop-1-300x169.jpg 300w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2025/02/Workshop-1-768x433.jpg 768w" alt="" width="780" height="440" class="wp-image-76709" style="box-sizing: border-box; height: auto; max-width: 100%; border: 0px; display: inline-block; vertical-align: bottom; contain-intrinsic-size: 3000px 1500px; width: 820px;" loading="lazy" decoding="async" />
Platforma Regezem pro regenerativní zemědělství, kterou spravuje organizace Živá půda ve spolupráci se Spolkem pro regenerativní zemědělství, připravuje několik workshopů na téma Zpracování vlastní produkce.
Část z těchto seminářů by mohla být přínosná i pro chovatele masného skotu, proto zveřejňujeme informaci k těmto akcím. První se uskuteční v pátek 14.3.2025 na Ekologické farmě pana Žáka v Rudimově, který se zabývá chovem aberdeen anguse a ovcí plemene romney. Tento člen našeho svazu (ČSCHMS) nabízí své vyhlášené výrobky prostřednictvím obchodní značky Masozluky.cz.
Workshopy a exkurze v prvním pololetí 2025: ...
https://bezpecnostpotravin.cz/skoleni-k-integrovane-produkci-zeleniny-viceletych-produkcnich-plodin-jahodniku-a-brambor/
Vydáno: 27. 2. 2025
Autor: ZUČM
https://bezpecnostpotravin.cz/files/2025/02/registrace-na-skoleni-300x128.jpg 300w" alt="" width="732" height="313" class="wp-image-76698" style="box-sizing: border-box; height: auto; max-width: 100%; border: 0px; display: inline-block; vertical-align: bottom; contain-intrinsic-size: 3000px 1500px; width: 820px;" loading="lazy" decoding="async" />
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský ve spolupráci se Zelinářskou unií Čech a Moravy z. s. zvou na ŠKOLENÍ K INTEGROVANÉ PRODUKCI ZELENINY, víceletých produkčních plodin, jahodníku a brambor pro členy Svazu pro IPZ, žadatele AEKO a pěstitele zeleniny, víceletých produkčních plodin, jahodníku a brambor za účelem rozšíření znalostí o systému integrované produkce podle nařízení vlády č. 80/2023 Sb. o stanovení podmínek provádění agroenvironmentálně – klimatických opatření, ve znění pozdějších předpisů.
Datum a čas školení: 20. března 2025 od 12:30 hodMísto konání: Konferenční sál Kulturního domu ve Větrném Jeníkově, Větrný Jeníkov 198GPS souřadnice: 49 ...
https://bezpecnostpotravin.cz/invahub-cz-nove-centrum-informaci-o-vetrelcich-v-nasi-prirode-patrat-muze-i-verejnost/
Vydáno: 26. 2. 2025
Autor: CARC
https://bezpecnostpotravin.cz/files/2025/02/Invahub-300x161.jpg 300w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2025/02/Invahub-768x411.jpg 768w" alt="" width="871" height="466" class="wp-image-76681" style="box-sizing: border-box; height: auto; max-width: 100%; border: 0px; display: inline-block; vertical-align: bottom; color: var(--gov-color-brown); contain-intrinsic-size: 3000px 1500px;" loading="lazy" decoding="async" />
Sledujte výskyt nepůvodních škůdců ve svém okolí. Představují obrovské riziko nejen pro zemědělství, lesnictví a zahradničení, ale i obrovskou zátěž pro krajinu. Jejich škody mají často významné socio-ekonomické dopady. V posledních letech množství zavlečených či přesídlených organismů stoupá a přesná lokalizace je klíčová pro jakákoliv opatření. Nový web Invahub představuje díky spolupráci s řadou organizací centrální databázi nepůvodních organismů, ve které si každý zájemce může v mapách i databázích vyhledat aktuální informace o jejich výskytu podle různých kritérií. Zapojit se může i veřejnost. Invah ...