https://bezpecnostpotravin.cz/konference-kdy-se-stava-plant-based-imitace-skutecnou-alternativou/
Konference – Kdy se stává plant-based imitace skutečnou alternativou?
https://bezpecnostpotravin.cz/files/2023/08/maso_rostlinne_orez-300x173.jpg 300w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2023/08/maso_rostlinne_orez-768x442.jpg 768w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2023/08/maso_rostlinne_orez-1536x884.jpg 1536w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2023/08/maso_rostlinne_orez-2048x1179.jpg 2048w" alt="" width="1024" height="589" class="wp-image-45393" style="box-sizing: border-box; height: auto; max-width: 100%; border: 0px; display: inline-block; vertical-align: bottom;" loading="lazy" decoding="async" />Potravinářská komora České republiky, Výbor pro kvalitu potravin a Platforma pro alternativní potraviny a nápoje při České technologické platformě pro potraviny pořádá konferenci:
Kdy se stává plant-based imitace skutečnou alternativou?
Místo konání: Národní zemědělské muzeum Praha
Datum konání: středa 6. 12. 2023 od 9.00 hodin
Program bude kompletní v nejbližších dnech.
Z programu vybíráme:
- Udržitelný potravinový systém / Ing. Jan Pivoňka, Ph.D.
- Proteinový plán EU / Mgr. Adéla Paďourková
- Doporučení FAO k potravinám živočišného původu / doc. Ing. Rudolf Ševčík, Ph.D.
- Historie názvosloví potravin živočišného původu / doc. PhDr. Martin Franc, Ph.D.
- Máme na trhu skutečné rostlinné alternativy potravin živočišného původu / doc. Ing. Šárka Horáčková, Ph.D.
a další…
Konferenci organizuje: Potravinářská komora České republiky, Výbor pro kvalitu potravin a Platforma pro alternativní potraviny a nápoje při České technologické platformě pro potraviny.
V případě zájmu pište na kavanova@foodnet.cz | externí odkaz na ">kavanova@foodnet.cz.
Zdroj: PK ČR
