https://bezpecnostpotravin.cz/18-sympozium-spolecnosti-pro-probiotika-a-prebiotika/

Vydáno: 23. 2. 2024
Autor: Společnost pro probiotika a prebiotika
https://bezpecnostpotravin.cz/files/2024/02/image-2-300x109.png 300w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2024/02/image-2-768x278.png 768w" alt="" width="913" height="331" class="wp-image-51865" style="box-sizing: border-box; height: auto; max-width: 100%; border: 0px; display: inline-block; vertical-align: bottom;" loading="lazy" decoding="async" />

Společnost pro probiotika a prebiotika bude pořádat 16. dubna 2024 18. Sympozium.

Během sympozia bude udělena cena za nejlepší původní vědeckou publikaci autorů do 35 let zaměřenou na střevní mikroorganismy, probiotika a prebiotika. Sympozium bude pořádáno bez kongresového poplatku. Na sympozium je nutné se včas registrovat, členství v SPP nezaručuje automatickou registraci na sympozium. 

Vyzvaná přednáška: Let’s not forget the ocean – novel prebiotics for intestinal microbes
prof. Clarissa Schwab Ph.D.
Department of Biological and Chemical Engineering at Aarhus University, Dánsko

Místo konání: Česká zemědělská univerzita v Praze, Suchdol, Kamýcká 129, aula ČZU (mapa zde)

Účast na sympoziu je možná:

https://bezpecnostpotravin.cz/files/2024/02/image-4-300x210.png 300w" alt="" width="716" height="502" class="wp-image-51879" style="box-sizing: border-box; height: auto; max-width: 100%; border: 0px; display: inline-block; vertical-align: bottom;" loading="lazy" decoding="async" />

Zdroj: Společnost pro probiotika a prebiotika