https://bezpecnostpotravin.cz/vyziva-potraviny-a-zdravi-2024-xv-studentska-konference-brno/

Vydáno: 13. 5. 2024
Autor: Společnost pro výživu
https://bezpecnostpotravin.cz/files/2024/05/lide_vyzkumnice_lista_m-300x177.jpg 300w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2024/05/lide_vyzkumnice_lista_m-768x453.jpg 768w" alt="" width="1025" height="605" class="wp-image-53402" style="box-sizing: border-box; height: auto; max-width: 100%; border: 0px; display: inline-block; vertical-align: bottom;" loading="lazy" decoding="async" />
Foto: Shutterstock

Pořadatel: Společnost pro výživu, z.s. a její servisní organizace výživaservis s.r.o.
Lékařská fakulta MU, Brno
Agronomická fakulta MENDELU v Brně
Chemická fakulta VUT v Brně

Termín akce: 21. června 2024
Místo konání: Ústav veřejného zdraví, LF MU, Brno, Kamenice 753/5, 625 00 Brno

Organizační pokyny:

  1. Konference je určena k prezentaci témat bakalářských a diplomových prací studentů fakult lékařských, zdravotně-sociálních, přírodovědeckých, potravinářských, zemědělských a veterinární hygieny se zaměřením na problematiku výživy, potravin a zdraví.
  2. Délka jednoho sdělení je 15 min.
  3. Přihlášky s uvedením autorů, názvu přednášky, vysoké školy a fakulty, studijního oboru nebo programu, typu práce (bakalářská, magisterská) a jména školitele zašlou zájemci na adresu nebo na e-mail:
    Lékařská fakulta MU
    MVDr. Halina Matějová
    Ústav veřejného zdraví
    Kamenice 753/5, 625 00 Brno
    e-mail: hmatej@med.muni.cz | externí odkaz na ">hmatej@med.muni.cz
  4. Termín zaslání přihlášek k aktivní účasti je 19. 6. 2024.
  5. Na základě zaslaných přihlášek bude sestaven program konference. Organizátoři konference si vyhrazují právo přihlášku odmítnout bez udání důvodu.
  6. Začátek konference v 9.00 hod.
  7. Studenti, kteří na konferenci vystoupí s přednáškou, obdrží potvrzení o účasti na vědecké konferenci a volný vstup na odborné akce pořádané SPV v roce 2025.
  8. Vstup na konferenci je volný. Přihlášky k pasivní účasti je třeba zaslat na výše uvedenou adresu nejpozději do 20. 6. 2024.

Přihláška ke stažení ZDE.

Odborní garanti konference:
Prof. MUDr. Zuzana Derflerová – Brázdová, DrSc. – Lékařská fakulta, Ústav veřejného zdraví, LF MU, Brno
doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D. – Agronomická fakulta, Ústav technologie potravin, MENDELU v Brně
doc. Ing. Pavel Diviš, Ph.D. – Chemická fakulta, Ústav chemie potravin a biotechnologií, VUT v Brně

Zdroj: Společnost pro výživu