https://bezpecnostpotravin.cz/pozvanka-na-seminar-uspora-spotreby-energie-pri-peceni-chleba/

Vydáno: 16. 5. 2024
Autor: VŠCHT
https://bezpecnostpotravin.cz/files/2024/05/chleb_peceni_lista_m-300x166.jpg 300w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2024/05/chleb_peceni_lista_m-768x425.jpg 768w" alt="" width="919" height="508" class="wp-image-53534" style="box-sizing: border-box; height: auto; max-width: 100%; border: 0px; display: inline-block; vertical-align: bottom;" loading="lazy" decoding="async" />
Foto: Shutterstock

Zjistěte, jak technologie a umělá inteligence mohou pomoci pekařskému průmyslu ve snižování spotřeby energie. Zveme Vás na seminář, který se bude konat dne 21. 5. 2024 v budově Vysoké školy chemicko-technologické v Praze, Technická 5.

Výzkum je prováděn v rámci projektu č. QL24010110 s názvem „Úspora spotřeby energie při pečení chleba pomocí optimalizace teplotního režimu s využitím numerických modelů, korelací a umělé inteligence“, který je finančně podpořen z „Programu na podporu aplikovaného výzkumu na období 2024–2032, ZEMĚ II“.

Kdy: 21. 05. 2024, 13:00-16:00 hodin
Kde: posluchárna BIII, budova B, VŠCHT Praha, Technická 3, 166 28 Praha 6-Dejvice

Program semináře

  • 13:00-13:10 Úvodní slovo o projektu, prof. Dr. Ing. Tomáš Moucha
  • 13:10-13:40 Technologické výzvy při pečení chleba, Ing. Pavel Skřivan, CSc.
  • 13:40-14:15 Chemicko-inženýrský pohled na pečení chleba, prof. Dr. Ing. Tomáš Moucha
  • 14:15-14:45 Přestávka na malé občerstvení
  • 14:45-15:30 Procesní kontaminanty v cereálních výrobcích – které faktory ovlivňují jejich vznik,
    Ing. Beverly Hradecká, Ph.D.
  • 15:30-16:00 Závěrečná diskuse

Registrace je na adrese: zuzana.stanclova@vscht.cz.
V rámci registrace uvádějte jméno, příjmení, společnost, parkování.

Seminář je bezplatný. 

Zdroj: PK ČR