https://bezpecnostpotravin.cz/seminar-vyzkum-a-inovace-v-potravinarstvi-prilezitosti-pro-udrzitelne-financovani-a-role-ris3/

Vydáno: 23. 10. 2024
Autor: TAČR
https://bezpecnostpotravin.cz/files/2024/10/Vyzkum-a-inovace_TACR_2024-300x157.jpg 300w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2024/10/Vyzkum-a-inovace_TACR_2024-768x403.jpg 768w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2024/10/Vyzkum-a-inovace_TACR_2024.jpg 1026w" alt="" width="1024" height="537" class="wp-image-72552" style="box-sizing: border-box; height: auto; max-width: 100%; border: 0px; display: inline-block; vertical-align: bottom;" loading="lazy" decoding="async" />

Pozvánka na seminář „Výzkum a inovace v potravinářství: Příležitosti pro udržitelné financování a role RIS3“, který se uskuteční ve spolupráci s EIT Food Hub ve středu 20. listopadu od 9:30 do 11:30 v Technologické agentuře ČR. 

Seminář se bude zabývat tématy jako je role výzkumu v oblasti potravinářství, otázkami jeho financování, problematice pomezí potravinářství a zemědělství, aktuálními statistikami a strategií RIS3. Cílem je otevřít diskusi na tato témata v úzkém kruhu odborníků na podporu VaV v agri – food sektoru a nabídnout prostor pro výměnu názorů.

Odkaz na registraci naleznete ZDE nebo v přiložené pozvánce.

Zdroj: TAČR