https://bezpecnostpotravin.cz/webinar-proc-rostlinna-strava-prinosy-pro-telo-i-planetu/
Ústav zemědělské ekonomiky a informací si Vás ve spolupráci s Informačním centrem bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství dovoluje pozvat na odborný webinář zaměřený na cílovou skupinu mládeže základních a středních škol ve věkové kategorii teenagerů.
Webinář „Proč rostlinná strava? Přínosy pro tělo i planetu“
Kdy: 26. 11. 2024, 10:00-10:45
Kde: online, aplikace Teams
Lektorka: Mgr. Marina Jeřábková, nutriční terapeutka se specializací na výživu dětí a dospělých, Ústav hygieny 3. LF Univerzity Karlovy, Praha
Délka webináře, vč. dotazů: max. 45 min. Vlastní prezentace: 30-35 min.
Webinář studenty seznámí s různými typy stále populárnější rostlinné stravy. Taková strava může snížit riziko některých nepřenosných nemocí a současně přispět k udržitelnějšímu způsobu života. Je však důležité nezapomínat i na možná rizika nedostatku důležitých živin, pokud není strava adekvátně sestavena. Zmíněny budou i další alternativní způsoby stravování a správné sestavení jídelníčku.
Účast na webináři je bezplatná. Odborná část webináře bude nahrávána pro potřeby další výuky. Přihlášením udělujete souhlas s nahrávkou.
Přihlášení: přihlásit se můžete na registračním linku https://agronavigator.cz/akce/proc-rostlinna-strava-prinosy-pro-telo-i-planetu
Přihlášení je možné do 24.11.2024.
Prosíme o pečlivé zadání e-mailové adresy, na kterou následně den před konáním akce obdržíte další informace, pokyny a odkaz na webinář.
V případě dalších otázek nebo nejasností se, prosím, obraťte na organizátora:
Ing. Daniela Doudová, tel.: 731 119 154, e-mail: doudova.daniela@uzei.cz