https://bezpecnostpotravin.cz/prezentace-z-konference-potravinarstvi-na-ceste-k-udrzitelnosti/

Vydáno: 21. 11. 2024
Autor: PK ČR
https://bezpecnostpotravin.cz/files/2024/11/odpad_kuchynsky_orez-300x134.jpg 300w" alt="" width="711" height="318" class="wp-image-72848" style="box-sizing: border-box; height: auto; max-width: 100%; border: 0px; display: inline-block; vertical-align: bottom; contain-intrinsic-size: 3000px 1500px; width: 820px;" loading="lazy" decoding="async" />
Foto: Shutterstock

V termínu 12.-14. listopadu 2024 proběhla v Hustopečích konference v rámci Týdne výzkumu a inovací pro praxi a životní prostředí (TVIP 2024) APROCHEM a symposium ODPADOVÉ FÓRUM – Potravinářství na cestě k udržitelnosti.

Potravinářská komora ČR se organizačně podílela na dopoledním bloku příklady dobré praxe ve středu 13. 11. 2024 od 9.00 hodin. Potravinářský blok moderoval ing. Jan Pivoňka, Ph.D. Dále vystoupili doc. Ing. Rudolf Ševčík, Ph.D. z VŠCHT Praha, ing. Eva Slavíková a ing. Lenka Kotlářová ze společnost LYCKEBY AMYLEX, a.s., Martin Kolář, Tereos TTD, a.s., Mgr. Vladimír Mráz, Mráz Agro CZ, s.r.o. a další. 

Kompletní přehled příspěvků, včetně prezentací (které bylo možné publikovat) naleznete v elektronickém sborníku na stránkách www.tvip.cz (sekce ARCHIV – TVIP 2024).

Pro další informace nás prosím kontaktujte na e-mailu kavanova@foodnet.cz | externí odkaz na ">kavanova@foodnet.cz

Zdroj: Potravinářská komora ČR