https://bezpecnostpotravin.cz/19-sympozium-spolecnosti-pro-probiotika-a-prebiotika/

Vydáno: 16. 1. 2025
Autor: Společnost pro probiotika a prebiotika
https://bezpecnostpotravin.cz/files/2025/01/Sympozium_19._SPP_okraj-modry-300x212.jpg 300w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2025/01/Sympozium_19._SPP_okraj-modry-768x543.jpg 768w" alt="" width="972" height="687" class="wp-image-74947" style="box-sizing: border-box; height: auto; max-width: 100%; border: 0px; display: inline-block; vertical-align: bottom; contain-intrinsic-size: 3000px 1500px;" loading="lazy" decoding="async" />

Společnost pro probiotika a prebiotika bude pořádat 8. dubna 2025 19. Sympozium. Během sympozia bude udělena cena za nejlepší původní vědeckou publikaci autorů do 35 let zaměřenou na střevní mikroorganismy, probiotika a prebiotika. Sympozium bude pořádáno bez kongresového poplatku. Na sympozium je nutné se včas registrovat, členství v SPP nezaručuje automatickou registraci na sympozium.

Vyzvaná přednáška:
Yeast Cell Wall Components as Prebiotics
prof. Anna Bzducha-Wróbel, DSc. (Faculty of Food Technology, Varšava):

Program 19: Sympozium bude ke stažení zde

Místo konání: Česká zemědělská univerzita v Praze, Suchdol, Kamýcká 129, aula ČZU (mapa zde)

Účast na sympoziu je možná:

Zdroj: Společnost pro probiotika a prebiotika