https://bezpecnostpotravin.cz/novy-online-kurz-e-learningove-akademie-fao-o-behavioralni-vede-a-antimikrobialni-rezistenci-v-zemedelsko-potravinarskych-systemech/

Vydáno: 12. 6. 2025
Autor: FAO elearning Academy
https://bezpecnostpotravin.cz/files/2025/06/FAO_elearning-academy_lista-300x126.jpg 300w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2025/06/FAO_elearning-academy_lista-768x322.jpg 768w" alt="" width="866" height="363" class="wp-image-84399" style="box-sizing: border-box; height: auto; max-width: 100%; border: 0px; display: inline-block; vertical-align: bottom; contain-intrinsic-size: 3000px 1500px;" loading="lazy" decoding="async" />

Elearningová akademie FAO otevřela registraci do nového otevřeného online kurzu na téma „Sociální a behaviorální věda k řešení antimikrobiální rezistence v zemědělsko-potravinářských systémech“. Kurz je bezplatný, certifikovaný a bude se konat od 30. června do 28. července 2025.

Co je Elearningová akademie FAO

Elearningová akademie FAO

  • poskytuje vzdělávací příležitosti a vícejazyčné elearningové kurzy pro profesionály pracující v oblasti potravinové a nutriční bezpečnosti, sociálního a ekonomického rozvoje a udržitelného hospodaření s přírodními zdroji s celkovým cílem posílit kapacitu členských zemí k dosažení Agendy pro udržitelný rozvoj 2030;
  • nabízí bezplatný přístup k obsahu na různá témata globálního zájmu, který je k dispozici v řadě formátů, včetně elearningových kurzů pro vlastní výuku, programů kombinovaného vzdělávání, masivních otevřených online kurzů (Massive Open Online Course, MOOC), technických webinářů, online kurzů s doučováním, mobilního vzdělávání, prezenčních školicích workshopů a univerzitních magisterských a postgraduálních studijních programů.

Proč je tento kurz důležitý?

Antimikrobiální rezistence (AMR) je jednou z nejnaléhavějších globálních výzev ohrožujících zdraví, zemědělství a potravinové systémy. Tento kurz zkoumá, jak lze sociální a behaviorální vědy využít ke snížení potřeby antimikrobiálních látek v zemědělsko-potravinářských systémech transformací způsobu, jakým chápeme a ovlivňujeme chování.

Pro koho je kurz určen?

Veterináře, odborníky na zdraví zvířat a produkci, tvůrce politik, behaviorální vědce, výzkumníky a všechny odborníky zajímající se o potravinové systémy a AMR.

Co získáte?

  • Vhled do klíčových behaviorálních teorií a rámců
  • Nástroje pro identifikaci behaviorálních bariér a návrh účinných intervencí
  • Digitální certifikát a digitální odznak FAO po dokončení

Další informace naleznete na webové adrese: Information Note

Registrace přes QR kód:

https://bezpecnostpotravin.cz/files/2025/06/FAO_elearning-academy_QR_registrace-300x293.jpg 300w" alt="" width="307" height="300" class="wp-image-84401" style="box-sizing: border-box; height: auto; max-width: 100%; border: 0px; display: inline-block; vertical-align: bottom; contain-intrinsic-size: 3000px 1500px; width: 220px;" loading="lazy" decoding="async" />

Pojďme společně pracovat na zdravější a udržitelnější budoucnosti – počínaje změnou chování!
Propagujte prosím tuto vzdělávací iniciativu co nejširší formou prostřednictvím vašich sítí a kolegů.

Za Váš zájem děkuje FAO elearning Academy – elearning.fao.org

https://bezpecnostpotravin.cz/files/2025/06/FAO_elearning-academy-300x157.jpg 300w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2025/06/FAO_elearning-academy-768x402.jpg 768w" alt="" width="800" height="419" class="wp-image-84392" style="box-sizing: border-box; height: auto; max-width: 100%; border: 0px; display: inline-block; vertical-align: bottom; color: rgb(150, 92, 6); contain-intrinsic-size: 3000px 1500px; width: 820px;" loading="lazy" decoding="async" />