https://bezpecnostpotravin.cz/pozvanka-na-odborne-skoleni-soudni-rozhodnuti-v-oblasti-oznacovani-potravin-a-jejich-dopad-do-praxe/

Vydáno: 24. 6. 2025
Autor: VŠCHT
https://bezpecnostpotravin.cz/files/2024/04/shutterstock_nakupy_orez-300x166.jpg 300w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2024/04/shutterstock_nakupy_orez-768x425.jpg 768w" alt="" width="945" height="523" class="wp-image-53039" style="box-sizing: border-box; height: auto; max-width: 100%; border: 0px; display: inline-block; vertical-align: bottom; contain-intrinsic-size: 3000px 1500px;" loading="lazy" decoding="async" />
Foto: Shutterstock

Ústav konzervace potravin VŠCHT Praha si vás dovoluje pozvat na odborné školení Mgr. Samuela Rybnikára, Ph.D. „Soudní rozhodnutí v oblasti označování potravin a jejich dopad do praxe“.

Kdy: v úterý 9. září 2025 od 9:00 do 16:00

Kde: VŠCHT Praha, Technická 5, budova B

Cena: 3 750 Kč

Školení bude zaměřeno na praktický výklad pravidel pro označování potravin dle platné legislativy EU. Účastníci se seznámí s nejčastějšími pochybeními i s příklady z praxe. Zvláštní pozornost bude věnována významným soudním rozhodnutím, která ovlivnila výklad a aplikaci předpisů v oblasti označování potravin. Součástí bude také návod, jak relevantní soudní rozhodnutí vyhledávat, jak s nimi dále pracovat a jak správně interpretovat jejich obsah.
Výklad je určen pracovníkům  v potravinářství, státní správě i kontrolním orgánům.

PozvánkaZDE

Registrace: https://forms.office.com/e/ntkZRgLW5u

Kontaktní osoba: Ing. Eva Rudolfová – rudolfoe@vscht.cz | externí odkaz na ">rudolfoe@vscht.cz

Zdroj: PK ČRÚstav konzervace potravin VŠCHT