https://bezpecnostpotravin.cz/pozvanka-na-seminar-ze-serie-bezpecna-vyziva/

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Ústav analýzy potravin a výživy, si vás dovoluje pozvat na další seminář ze série „BEZPEČNÁ VÝŽIVA“, tentokrát s názvem Bezpečné potraviny: Současné trendy a výzvy pro výrobce, prodejce i konzumenty.
Kdy: pátek 31. 10. 2025
Kde: VŠCHT Praha, Technická 5, Praha 6, posluchárna AI (budova A)
Navzdory významným pokrokům, kterých potravinářský průmysl v oblasti bezpečnosti a kvality dosáhl, přetrvává řada aktuálních výzev, jež je nutné řešit, aby bylo možné naplnit a dále posouvat vysoké standardy očekávané spotřebiteli.
Seminář za účasti předních odborníků nabídne ucelený pohled na současná rizika i nejnovější trendy v oblasti bezpečnosti potravin. Účastníci se seznámí nejen s aktuálními vědeckými poznatky a legislativními novinkami, ale také s praktickými zkušenostmi z kontrolní praxe. Záměrem je vytvořit prostor pro otevřenou diskuzi a podpořit spolupráci mezi vědeckou komunitou, dozorovými orgány, potravinářským průmyslem a spotřebiteli.
Podrobný program: Program semináře
Registrace: Registrační formulář
Jak se na seminář dostat: Mapa
Zdroj: PK ČR, Bezpečná výživa 2025