Vydáno: 5. 11. 2025
Autor: CARC
https://bezpecnostpotravin.cz/files/2023/06/soja_lusk_boby_orez-300x173.jpg 300w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2023/06/soja_lusk_boby_orez-768x443.jpg 768w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2023/06/soja_lusk_boby_orez-1536x886.jpg 1536w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2023/06/soja_lusk_boby_orez-2048x1181.jpg 2048w" alt="" width="1024" height="591" class="wp-image-43176" style="box-sizing: border-box; height: auto; max-width: 100%; border: 0px; display: inline-block; vertical-align: bottom; contain-intrinsic-size: 3000px 1500px;" loading="lazy" decoding="async" />Národní centrum zemědělského a potravinářského výzkumu, v.v.i. (CARC) a Česká technologická platforma rostlinných biotechnologií Vás zvou na odborný seminář, který se uskuteční 13. listopadu 2025 od 9:00 prezenčně v klubovně Genové banky CARC nebo online prostřednictvím MS Teams.
Informace o registraci a předběžný program naleznete zde.
Přímý odkaz na přihlašovací formulář je zde.
Registrace do 11. 11. 2025.
Zdroj: CARC
