https://bezpecnostpotravin.cz/files/2023/09/inovace_potraviny_orez-300x166.jpg 300w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2023/09/inovace_potraviny_orez-768x426.jpg 768w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2023/09/inovace_potraviny_orez-1536x852.jpg 1536w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2023/09/inovace_potraviny_orez-2048x1136.jpg 2048w" alt="" width="1024" height="568" class="wp-image-46226" style="box-sizing: border-box; height: auto; max-width: 100%; border: 0px; display: inline-block; vertical-align: bottom; contain-intrinsic-size: 3000px 1500px;" loading="lazy" decoding="async" />Výbor pro kvalitu potravin a Platforma pro alternativní potraviny a nápoje při České technologické platformě pro potraviny si vás dovolují pozvat na výroční konferenci na téma Brání ochrana názvů potravin živočišného původu inovacím?
Kdy: 3. prosince 2025 (9:00 až 14:00 hod.)
Kde: Národní zemědělské muzeum, velký sál
Moderuje: Jan Pivoňka – předseda Výboru pro kvalitu potravin, ředitel pro Společnou zemědělskou politiku a strukturální fondy Potravinářské komory ČR
V každém bloku budou 4 prezentace (10 minut) a panelová diskuse (40 minut).
Program:
9.30 – 11.00 hodin
I. blok – Inovace pod tlakem tradice
(Marta Nováková – Rohlík.cz, Petr Beneš – MZe, Rostislav Brzobohatý – Mewery, Roman Kříž – Bene Meat)
11.00 – 12.00 hodin
Slavnostní předávání certifikátů – Cena Potravinářské komory ČR o nejlepší inovativní výrobek roku 2025
12.00 – 13.30 hodin
II. BLOK – Není burger jako burger – Vědí zákazníci, co kupují?
(Lukáš Zlatohlávek – 1. LF UK, Václava Kunová – Nutradit, Šárka Horáčková – VŠCHT, Hana Střítecká – LF UK v Hradci Králové)
Registrace a bližší informace: kavanova@foodnet.cz | externí odkaz na ">kavanova@foodnet.cz
Zdroj: PK ČR
