https://bezpecnostpotravin.cz/files/2024/11/Mame-to-na-taliri_Menime-SJ_lista-300x96.jpg 300w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2024/11/Mame-to-na-taliri_Menime-SJ_lista-768x247.jpg 768w" alt="" width="925" height="297" class="wp-image-73637" style="box-sizing: border-box; height: auto; max-width: 100%; border: 0px; display: inline-block; vertical-align: bottom; contain-intrinsic-size: 3000px 1500px;" loading="lazy" decoding="async" />V rámci projektu “Máme to na talíři” jsme pro Vás připravili informační webinář k novele vyhlášky o školním stravování (příloha 1 vyhlášky), zaměřený na praktické otázky z pohledu výrobců a dodavatelů.
V rámci přechodového období se připravují na nový SK (spotřební koš) jak školní jídelny, tak dodavatelé a výrobci. Evidujeme dotazy týkající se toho, jaké potraviny lze nově využívat ve školním stravování a které je možné započítat do spotřebního koše.
Cílem webináře je projít možnosti, vysvětlit nejasnosti a zodpovědět dotazy.
📅 Kdy: čtvrtek 20.11. 2025, 14:00
💻 Kde: online přes platformu Zoom
📝 Registrace: prosíme o registraci prostřednictvím tohoto formuláře → https://forms.gle/qvnPETTx5HtrJuQXA
Účast na webináři je bezplatná. Před webinářem Vám zašleme odkaz pro připojení.
Těšíme se na setkání a věříme, že Vám pomůžeme lépe se zorientovat v nových pravidlech.
Autorka: Mgr. Alexandra Košťálová
Zdroj: SZÚ
