
Seminář bude zaměřen na téma reformulací potravin ve vybraných oblastech. V rámci semináře budete mít možnost dozvědět se novinky o aktuálním tématu reformulací potravin a setkat se s odborníky z potravinářství.
Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně chemické vlastnosti pekařských výrobků
| Účast je BEZPLATNÁ. | |
| Termín: | středa 24. května 2023 od 12.30 h |
| Místo konání: | posluchárna BIII, VŠCHT Praha, Technická 3, budova B (přízemí) |
| Příspěvek (přednáška): | 40 min + 5 min diskuse |
| Občerstvení: | ochutnávka a senzorická analýza reformovaných pekařských výrobků |
Neváhejte a přijďte se dozvědět novinky o zajímavém tématu, které je aktuální v ČR i v Evropě!
| ČAS | TÉMA | TĚŠÍ SE NA VÁS PŘEDNÁŠEJÍCÍ |
| 12:30-12:45 | Zahájení semináře, úvodní slovo | doc. Ing. Marcela Sluková, Ph.D. |
| 12:45-13:30 | Reformulace – trendy v pekárenské technologii | Ing. Pavel Skřivan, CSc. |
| 13:30-14:15 | Procesní kontaminanty v cereálních výrobcích | Ing. Beverly Hradecká, Ph.D. |
| 14:15-14:45 | Přestávka na kávu | |
| 14:45-15:30 | Modelování a optimalizace spotřeby energie v pekárenské výrobě | Ing. Tomáš Svoboda |
| 15:30-16:15 | Možnosti zvyšování obsahu vlákniny v pekařských výrobcích | doc. Ing. Marcela Sluková, Ph.D. |
| 16:15 | Zakončení semináře | doc. Ing. Marcela Sluková, Ph.D. |
Registrace na seminář proběhne formou zaslání e-mailové zprávy v následujícím formátu:
Mám zájem o účast na semináři dne 24.5.2023.
Jméno, příjmení, název společnosti.
Váš osobní kontakt: mobil, email.
Registraci (zájem o účast) zašlete prosím na e-mail: marcela.slukova@vscht.cz do 30.4.2023 do 17 h.
Zdroj: PK ČR
