Tyto internetové stránky používají nezbytné soubory cookies, které pomáhají ke správnému fungování těchto internetových stránek. Více o zpracovávání osobních údajů prostřednictvím souborů cookies se dozvíte v naší Cookie Policy.
Pro přístup do zabezpečené sekce se musíte nejdříve přihlásit
https://bezpecnostpotravin.cz/vyzva-fao-k-prijeti-realizovatelnych-opatreni-v-reakci-na-rostouci-hrozbu-antimikrobialni-rezistence/
Vydáno: 3. 5. 2024
Autor: KM EFSA
Dne 26. září 2024 se v sídle OSN v New Yorku v rámci všeobecné rozpravy na 79. zasedání Valného shromáždění uskuteční také Zasedání OSN na vysoké úrovni o antimikrobiální rezistenci (AMR). V souvislosti s tímto jednáním byla dne 2. května 2024 představena klíčová doporučení pro opatření v oblasti antimikrobiální rezistence ke zvážení členskými státy OSN.
Výzvu najdete na webu FAO. Podrobné úvahy obsažené v tomto dokumentu vycházejí z diskusí, které zprostředkovala Akční skupina Platformy pro partnerství více zainteresovaných stran v oblasti AMR v rámci zasedání OSN na vysoké úrovni, a představují různorodé názory zúčastněných stran ze všech uskupení platformy, včetně organizací občanské společnosti, výzkumných institucí a akademické obce, soukromého sektoru, finančních institucí, partnerů v oblasti zdrojů, filantropických organizací, vlád, mezivládních organizací a agentur OSN.
O Platformě pro partnerstvíPlatforma pro partnerství více zainteresovaných stran v oblasti AMR (AMR Multi-Stakeho ...
https://bezpecnostpotravin.cz/lii-symposium-o-novych-smerech-vyroby-a-hodnoceni-potravin-czechfoodchem-2024/
Vydáno: 3. 5. 2024
Autor: Ústav analýzy potravin a výživy, VŠCHT Praha
https://bezpecnostpotravin.cz/files/2024/04/CzechFoodChem_2024-300x208.jpg 300w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2024/04/CzechFoodChem_2024-768x531.jpg 768w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2024/04/CzechFoodChem_2024.jpg 1119w" alt="" width="1024" height="708" class="wp-image-53261" style="box-sizing: border-box; height: auto; max-width: 100%; border: 0px; display: inline-block; vertical-align: bottom;" loading="lazy" decoding="async" />
52. ročník Symposia „CzechFoodChem 2024“ o nových směrech výroby a hodnocení potravin se bude konat ve dnech 19. – 21. 5. 2024 v Praze.
Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin představuje zavedené setkání pracovníků širokého spektra potravinářských, zemědělských a navazujících oborů, a to jak z vědecko-výzkumných, kontrolních a vzdělávacích institucí, tak z výrobní praxe. Je organizováno Odbornou skupinou pro potravinářskou a agrikulturní chemii České společnosti chemické a Ústavem analýzy potravin a výživy Vysoké školy c ...
https://bezpecnostpotravin.cz/eit-food-kurzy-senzoricke-hodnoceni-a-jeho-role-pri-navrhovani-potravinarskych-vyrobku-funkcni-potraviny-teorie-a-praxe/
Vydáno: 2. 5. 2024
Autor: KM EFSA, EIT Food
https://bezpecnostpotravin.cz/files/2024/05/EIT-Food_jarni-kurzy-300x95.jpg 300w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2024/05/EIT-Food_jarni-kurzy-768x243.jpg 768w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2024/05/EIT-Food_jarni-kurzy-1536x487.jpg 1536w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2024/05/EIT-Food_jarni-kurzy.jpg 1815w" alt="" width="1024" height="324" class="wp-image-53174" style="box-sizing: border-box; height: auto; max-width: 100%; border: 0px; display: inline-block; vertical-align: bottom;" loading="lazy" decoding="async" />
Přihlaste se na kurzy „Senzorické hodnocení a jeho role při navrhování potravinářských výrobků“ & „Funkční potraviny: teorie a praxe“, které se konají v květnu 2024 ve Varšavě.Kurzy probíhají v rámci „New Product Development Training (NPD Skills) – ON-SITE SPRING EDITION“.
ÚROVEŇ: Odborníci ze zemí RISMÍSTO KONÁNÍ: Fakulta managementu Varšavské univerzityCENA: Účast na kurzech je bezplatná, účastníci si hradí náklady na dopravu a ubytování ...