Tyto internetové stránky používají nezbytné soubory cookies, které pomáhají ke správnému fungování těchto internetových stránek. Více o zpracovávání osobních údajů prostřednictvím souborů cookies se dozvíte v naší Cookie Policy.
Pro přístup do zabezpečené sekce se musíte nejdříve přihlásit
Česká technologická platforma pro potraviny, Ministerstvo zemědělství ČR, Státní veterinární správa ČR a Vyšší odborná škola lesnická a Střední lesnická škola Bedřicha Schwarzenberga v Písku si Vás dovolují pozvat na odborný seminář na téma: "Výsledky kontrol zdravotního stavu ulovené volně žijící zvěře a zkušenosti ze systému práce proškolených osob, nové hrozby nákaz u volně žijící zvěře, zákon o myslivosti a legislativní novinky" který se bude konat dne 19. října 2022v aule VOŠL a SLŠ B. Schwarzenberga v Písku, Lesnická 55
Výroční konference VÝBORU PRO UDRŽITELNOU A ETICKOU PRODUKCI s názvem CESTA POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU SMĚREM K UDRŽITELNOSTI
Datum konání: 10. listopadu 2022
Místo konání: Národní zemědělské muzeum Praha, Kostelní 1300/44, Praha 7 - Letná
Vložné: ZDARMA
Začátek: 9:30 hodin
Plánované ukončení akce: 15:30 hodin
Registrace na krizova@foodnet.cz
Pozvánka v českém a anglickém jazyce, program v českém a anglickém jazyce
Doprovodná akce v rámci předsednictví ČR v Radě EU.
Děkujeme všem firmám, které sponzorsky vypomohly finanční částkou, věcným darem nebo jinou formou podpory:
& ...