19
říjen

Výsledky kontrol zdravotního stavu ulovené volně žijící zvěře a zkušenosti ze systému práce proškolených osob, nové hrozby nákaz u volně žijící zvěře, zákon o myslivosti a legislativní novinky

Česká technologická platforma pro potraviny, Ministerstvo zemědělství ČR, Státní veterinární správa ČR a Vyšší odborná škola lesnická a Střední lesnická škola Bedřicha Schwarzenberga v Písku si Vás dovolují pozvat na odborný seminář na téma: 
"Výsledky kontrol zdravotního stavu ulovené volně žijící zvěře a zkušenosti ze systému práce proškolených osob, nové hrozby nákaz u volně žijící zvěře, zákon o myslivosti a legislativní novinky"
který se bude konat dne 19. října 2022v aule VOŠL a SLŠ B. Schwarzenberga v Písku, Lesnická 55

Pozvánka

10
listopad

Výroční konference VÝBORU PRO UDRŽITELNOU A ETICKOU PRODUKCI s názvem CESTA POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU SMĚREM K UDRŽITELNOSTI

Výroční konference VÝBORU PRO UDRŽITELNOU A ETICKOU PRODUKCI s názvem CESTA POTRAVINÁŘSKÉHO PRŮMYSLU SMĚREM K UDRŽITELNOSTI Datum konání: 10. listopadu 2022 Místo konání: Národní zemědělské muzeum Praha, Kostelní 1300/44, Praha 7 - Letná Vložné: ZDARMA                                                                                            Začátek: 9:30 hodin Plánované ukončení akce: 15:30 hodin Registrace na krizova@foodnet.cz Pozvánka v českém a anglickém jazyce, program v českém a anglickém jazyce Doprovodná akce v rámci předsednictví ČR v Radě EU.            Děkujeme všem firmám, které sponzorsky vypomohly finanční částkou, věcným darem nebo jinou formou podpory: & ...

7
prosinec

Výroční konference VÝBORU PRO KVALITU POTRAVIN s názvem NOVÉ TRENDY V POTRAVINÁŘSTVÍ

  • Výroční konference VÝBORU PRO KVALITU POTRAVIN s názvem NOVÉ TRENDY V POTRAVINÁŘSTVÍ

    Datum konání: 7. prosince 2022

    Místo konání: Národní zemědělské muzeum Praha, Kostelní 1300/44, Praha 7 - Letná

    Vložné: ZDARMA                                                                                            

    Začátek: 9:30 hodin

    Plánované ukončení akce: 15:30 hodin

    Registrace na: gabrovska@foodnet.cz

    Program bude výhledově uveřejněn na: https://www.foodnet.cz/index.php/cs/akce