Tyto internetové stránky používají nezbytné soubory cookies, které pomáhají ke správnému fungování těchto internetových stránek. Více o zpracovávání osobních údajů prostřednictvím souborů cookies se dozvíte v naší Cookie Policy.
Pro přístup do zabezpečené sekce se musíte nejdříve přihlásit
https://bezpecnostpotravin.cz/tematicka-konference-2024-tema-napoje-a-latky-v-nich-obsazene/
Vydáno: 17. 1. 2024
Autor: Společnost pro výživu
https://bezpecnostpotravin.cz/files/2024/01/tematicka-2024_2_s_f-300x197.jpg 300w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2024/01/tematicka-2024_2_s_f-768x505.jpg 768w" alt="" width="800" height="526" class="wp-image-50750" style="box-sizing: border-box; height: auto; max-width: 100%; border: 0px; display: inline-block; vertical-align: bottom;" loading="lazy" decoding="async" />
Společnost pro výživu ve spolupráci s Vysokou školou chemicko-technologickou v Praze pořádá dne 19. března 2024 Tematickou konferenci „Potraviny, zdraví a výživa 2024“ na téma „Nápoje a látky v nich obsažené“.
Místo konání: Praha, Konferenční sál SVS ČR, Slezská 100/7, Praha 2Moderátoři: MUDr. Petr Tláskal, CSc., Ing. Jan Pivoňka, Ph.D.
Konferenci organizačně zajišťuje výživaservis s.r.o.
ORGANIZAČNÍ POKYNY
Závaznou přihlášku proveďte do 12. března 2024.
Cena zahrnuje odborné přednášky a občerstvení po celou dobu konference.
On-line přihláška
Další informace budou zveřejněny na webových stránkách Společnosti pro výživu: Tematická konferen ...
https://bezpecnostpotravin.cz/konference-food-technology-food-quality-nove-trendy-v-uchove-potravin-2/
Vydáno: 16. 1. 2024
Autor: VŠCHT Praha, Ústav konzervace potravin
https://bezpecnostpotravin.cz/files/2024/01/Food-quality_konference_orez-300x245.jpg 300w" alt="" width="492" height="402" class="wp-image-50677" style="box-sizing: border-box; height: auto; max-width: 100%; border: 0px; display: inline-block; vertical-align: bottom;" loading="lazy" decoding="async" />
Konference „Food technology, food quality: Nové trendy v úchově potravin“ se bude konat dne 8. února 2024, od 9:00 do 17:00 hodin, na adrese Vídeňská 1083, 142 20 Praha 4.
Konference Food technology, food quality navazuje na tradici Konzervárensko-potravinářských dnů, na jejichž odborném zajištění se Ústav konzervace potravin, VŠCHT Praha pravidelně podílel. Původní obsah věnovaný zejména problematice úchovy potravin jsme obohatili i o témata kvality potravin v širším kontextu. Vývoj nových technologií a produktů je pro potravinářský průmysl otázkou konkurenceschopnosti a role výzkumných týmů je v této oblasti nezanedbatelná.
Proto je konference určena nejen vědeckým pracovníkům, ale i pracovníkům potravinářs ...