Tyto internetové stránky používají nezbytné soubory cookies, které pomáhají ke správnému fungování těchto internetových stránek. Více o zpracovávání osobních údajů prostřednictvím souborů cookies se dozvíte v naší Cookie Policy.
Pro přístup do zabezpečené sekce se musíte nejdříve přihlásit
https://bezpecnostpotravin.cz/pitny-rezim-a-horke-letni-dny-2/
Vydáno: 16. 8. 2024
Autor: www.viscojis.cz
https://bezpecnostpotravin.cz/files/2023/06/voda-ochucena_citron_orez-300x194.jpg 300w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2023/06/voda-ochucena_citron_orez-768x496.jpg 768w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2023/06/voda-ochucena_citron_orez-1536x992.jpg 1536w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2023/06/voda-ochucena_citron_orez-2048x1323.jpg 2048w" alt="" width="1024" height="661" class="wp-image-42865" style="box-sizing: border-box; height: auto; max-width: 100%; border: 0px; display: inline-block; vertical-align: bottom;" loading="lazy" decoding="async" />Foto: Shutterstock
V souvislosti s horkým slunečným počasím je třeba zdůraznit potřebu dostatečného příjmu tekutin. Výrazem „pitný režim“ míníme pravidelný a zároveň dostatečný příjem vhodných tekutin.
Během horkého letního počasí je více než kdy jindy třeba si pamatovat:
Subjektivní pocit žízně ani zdaleka neodpovídá naší skutečné potřebě tekutin.
Správně bychom měli pít, i když žízeň nemáme!
Pocit žízně by pro nás měl být až varovným signálem a neměl by být tím, co nás vede k příjmu tekut ...
https://bezpecnostpotravin.cz/planovane-zmeny-spotrebniho-kose/
Vydáno: 16. 8. 2024
Autor: Společnost pro výživu
https://bezpecnostpotravin.cz/files/2023/03/potraviny_smes-300x199.jpg 300w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2023/03/potraviny_smes-768x511.jpg 768w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2023/03/potraviny_smes-1536x1021.jpg 1536w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2023/03/potraviny_smes-2048x1362.jpg 2048w" alt="" width="1024" height="681" class="wp-image-38993" style="box-sizing: border-box; height: auto; max-width: 100%; border: 0px; display: inline-block; vertical-align: bottom;" loading="lazy" decoding="async" />Foto: Shutterstock
Společnost pro výživu publikovala článek „Plánované změny spotřebního koše“ v časopise „Zpravodaj pro školní a dietní stravování – 4/2024„.
V roce 2023 založil ministr zdravotnictví Vlastimil Válek Meziresortní pracovní skupinu pro institucionální stravování. Ta se zabývá zlepšením stravování ve třech oblastech – v nemocnicích, sociálních službách a ve školách. Jedním z úkolů Odborné skupiny pro školní stravování je i aktualizace vyhlášky o školním stravování, včetně rekonstrukce spotřebního koše (SK).
Spotřební koš (SK) ...
https://bezpecnostpotravin.cz/seminar-jak-na-spotrebitelske-pravo/
Vydáno: 16. 8. 2024
Autor: PK ČR
https://bezpecnostpotravin.cz/files/2024/08/Jak-na-spotrebitelske-pravo-300x200.jpg 300w" alt="" width="738" height="492" class="wp-image-70562" style="box-sizing: border-box; height: auto; max-width: 100%; border: 0px; display: inline-block; vertical-align: bottom; width: 820px;" loading="lazy" decoding="async" />
Pozvánka na seminář s názvem „Jak na spotřebitelské právo“, který se uskuteční dne 12. září 2024 od 10:00 – 16:00 hod. v prostorách Florentina v Praze. Tento program je zaměřen na školení v oblasti řešení problémů, se kterými se podnikatelé často setkávají při jednání se zákazníky. Seminář pomůže lépe se zorientovat v této oblasti a poskytne praktické rady, jak předcházet konfliktům se zákazníky nebo je účinně řešit. Více informací o semináři a možnost přihlášení naleznete ZDE. Seminář je zdarma.
Co se na semináři dozvím?
O čem musím zákazníka vždy informovat?
Kdy může spotřebitel odstoupit od smlouvy?
Ja ...