Tyto internetové stránky používají nezbytné soubory cookies, které pomáhají ke správnému fungování těchto internetových stránek. Více o zpracovávání osobních údajů prostřednictvím souborů cookies se dozvíte v naší Cookie Policy.
Pro přístup do zabezpečené sekce se musíte nejdříve přihlásit
https://ec.europa.eu/research/participants/docs/h2020-funding-guide/other/event231019.htm
10.00 - 12.00 CEST (Brussels time)
Lump Sum Funding in Horizon Europe: How does it work? How to write a proposal?
10:00
Welcome and Agenda
Ulrich GENSCHEL (RTD.H3), Head of Sector - Simplification of Horizon funding
10:10
Lump Sum Funding in Horizon Europe: How does it work? How to write a lump sum proposal?
Ulrich GENSCHEL (RTD.H3) [presentation]
10:45
Practical experience with lump sum grants
Panel discussion with 3 invited guests moderated by Andreia CHICOS (RTD.H3)
11:15
Q&A session
11:50
Wrap up and next steps
12:00
End of the meeting
For additional documents and links, please check dedicated lump sum page: Lump Sum in Horizon Europe on the Funding & Tenders Portal
Satisfaction survey: please let us know what you thought about this event!
YouTube live stream
The YouTube live stream is not available yet. Please come back on 19 October 2023 at 10.00 CEST & refresh the page (CTRL+F5).
Slido session (Q&A - polls)
The Slido session is ...
https://bezpecnostpotravin.cz/aktualni-diskutovana-temata-v-oblasti-kontaminantu-v-potravinach-zari-2023/
Vydáno: 18. 10. 2023
Autor: Odbor bezpečnosti potravin MZe
https://bezpecnostpotravin.cz/files/2023/05/DG-SANTE_lista-300x88.jpg 300w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2023/05/DG-SANTE_lista-768x225.jpg 768w" alt="" width="872" height="255" class="wp-image-40997" style="box-sizing: border-box; height: auto; max-width: 100%; border: 0px; display: inline-block; vertical-align: bottom;" decoding="async" loading="lazy" />
Přehled hlavních kontaminantů v potravinách, které jsou sledovány a diskutovány v EK, DG SANTE (Generální ředitelství pro zdraví a bezpečnost potravin).
Uvedené hodnoty jsou pouze návrhy a jsou zde zveřejněny pro informaci o současném stavu projednávání, nejedná se o schválené maximální limity.
Akrylamid
Nařízení Komise (EU) 2017/2158, kterým se stanoví zmírňující opatření a porovnávací hodnoty pro snížení přítomnosti akrylamidu v potravinách uvádí povinnost po určité době přezkoumat stávající porovnávací hodnoty pro potraviny uvedené v příloze IV tohoto nařízení.
Zároveň toto nařízení uvádí, že by mělo být zváženo stanovení maximálních lim ...