Workshop 2023: Nové trvale udržitelné způsoby zpracování a využití tuzemských olejnin
https://bezpecnostpotravin.cz/workshop-2023-nove-trvale-udrzitelne-zpusoby-zpracovani-a-vyuziti-tuzemskych-olejnin/ Vydáno: 25. 10. 2023 Autor: PK ČR https://bezpecnostpotravin.cz/files/2023/10/olej_slunecnicovy_orez-300x185.jpg 300w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2023/10/olej_slunecnicovy_orez-768x473.jpg 768w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2023/10/olej_slunecnicovy_orez-1536x946.jpg 1536w, https://bezpecnostpotravin.cz/files/2023/10/olej_slunecnicovy_orez-2048x1261.jpg 2048w" alt="" width="1024" height="630" class="wp-image-47294" style="box-sizing: border-box; height: auto; max-width: 100%; border: 0px; display: inline-block; vertical-align: bottom;" decoding="async" loading="lazy" />Foto: Shutterstock Workshop bude zaměřen na téma olejů a jejich zpracování. Informační, vzdělávací výroční workshop pro odbornou a laickou veřejnost zaměřený na podporu konzumace tuzemských olejů zpracovaných metodou zastudena, i pro tepelné zpracování. Termín: 9. 11. 2023, 10:00 – 13:00Místo: Počernická 272/96, 108 00 Praha 10 – Malešice Na akci je třeba se registrovat. Registrační odkaz najdete v přiložené pozvánce / programu. Pozvánka pro odbornou i laickou veřejnos ...