Série Bezpečná výživa – Chuť a vůně potravin: od výzkumu, přes legislativu, k praxi
https://bezpecnostpotravin.cz/serie-bezpecna-vyziva-chut-a-vune-potravin-od-vyzkumu-pres-legislativu-k-praxi/ Vydáno: 9. 5. 2025 Autor: Ústav analýzy potravin a výživy, VŠCHT Praha https://bezpecnostpotravin.cz/files/2025/05/Chut-a-vune-Bezpecna-vyziva2_jpeg-300x150.jpeg 300w" alt="" width="756" height="378" class="wp-image-83460" style="box-sizing: border-box; height: auto; max-width: 100%; border: 0px; display: inline-block; vertical-align: bottom; contain-intrinsic-size: 3000px 1500px; width: 820px;" loading="lazy" decoding="async" /> Ústav analýzy potravin a výživy, VŠCHT Praha si Vás dovoluje pozvat na nový seminář ze série BEZPEČNÁ VÝŽIVA, tentokrát s názvem Chuť a vůně potravin: od výzkumu, přes legislativu, k praxi. Seminář se uskuteční v úterý 10. června 2025 v prostorách VŠCHT Praha, Technická 3, Praha 6, posluchárna BII. Seminář je otevřen všem, kteří se zajímají o problematiku chuti a vůně potravin — ať už z pohledu výzkumu, kontroly, legislativy či aplikace v praxi. Podrobný program semináře naleznete zde: http://www.seminar.vscht.cz/BV_2025/ V případě zájmu o účast využijte registrační odkaz: http:// ...
