Konference

Publikace

Publikace 2017

Platforma pro reformulace:

cukr_web.pdf

sul web.pdf

strava fin web.pdf

Pracovní skupina Bezpečnost potravin:

pesticidy.pdf

toxique 2017.pdf

Pracovní skupina potraviny a spotřebitel:

kava_final_3_WEB.pdf

pivo_final_WEB3.pdf

ryby_final_web.pdf

soja_final_web3.pdf

299-vliv-kulinarni-upravy-potravin-na-jejich-nutricni-hodnotu.pdf

Mrazene_kremy_web.pdf

Membránové procesy v potravinářství:

leaflet a5 slozeny.pdf

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě:

material obiloviny.pdf

Pracovní skupina pro mléko:

mleko.pdf

Výroční zpráva ČTPP 2016:

Titulni strana VZ CTPP 2016.pdf

Vyrocni zprava CTPP 2016.pdf

Publikace 2016

Výbor pro zdravotní a sociální politiku:

Vyznam kremiku ve strave

Plytvani potravin

Podpora palmoveho oleje z udrzitelnych zdroju

Výroční zpráva ČTPP 2015:

VZ CTPP 2015

Titulni strana VZ CTPP 2015

Pracovní skupina Potraviny a spotřebitel:

Jak pozname kvalitu_Obiloviny

Jak pozname kvalitu_Caj

Jak pozname kvalitu_Nealkoholicke napoje

Pracovní skupina Obiloviny v lidské výživě

Obiloviny v lidske vyzive 2016_w

Pracovní skupina Bezpečnost potravin

Nutricne vyzn. latky v potr

Antibiotika

Publikace 2014

Publikace 2013

Výroční zpráva ČTPP za rok 2012

Vyrocni zprava CTPP 2012

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Ecka do kapsy

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Syry a tvarohy

Jak pozname kvalitu Ryby,ostatni vodni zivocichove a vyrobky z nich

Jak pozname kvalitu Chleb a pecivo

Označování potravin / Mnoho cenných informací pro spotřebitele?

Oznacovani potravin Mnoho cennych informaci pro spotrebitele

Jak a proč výživa ovlivňuje zdraví? Zdravotní tvrzení na potravinách

Jak a proc vyziva ovlivnuje zdravi

Publikace 2012

Výroční zpráva ČTPP za rok 2011

Vyrocni zprava CTPP 2011

Publikace pracovní skupiny Bezpečnost potravin

Pridatne latky v potravinach

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Jak pozname kvalitu Hovezi a veprove maso

Jak pozname kvalitu O lahudkach pro spotrebitele

Jak pozname kvalitu Svet kavy

Publikace pracovní skupiny Mléko

Tvarohy a syry ve vyzive

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Publikace 2011

Výroční zpráva ČTPP za rok 2010

Vyrocni zprava CTPP 2010

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Nanotechnologie v potravinarstvi

Značení GDA na obalech potravin

Znaceni GDA na obalech potravin

Publikace 2010

Výroční zpráva ČTPP za rok 2009

Vyrocni zprava CTPP 2009

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

RFID

Moderni slechteni a potraviny

Oznacovani masnych vyrobku

Publikace pracovní skupiny Potraviny a spotřebitel

Konzumace alkoholu a nádorová onemocnění u žen

Implementační akční plán

Implementacni akcni plan CTPP

Publikace 2009

Výroční zpráva PK ČR za rok 2008

Vyrocni zprava PK CR 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Dostupnost a spotreba alkoholu ve vztahu ke zdravi

Bezprostredni vliv nizkych davek alkoholu na lidkske chovani

Vize

Vize CTPP

Strategická výzkumná agenda

Strategicka vyzkumna agendaTP_SRA, CZ

Publikace 2008

Publikace pracovní skupiny Alkohol a společnost

Prevence skodlivych ucinku konzumace alkoholu

Aktuality

29
květen

Světový den bez tabáku vyhlašuje WHO od roku...

https://bezpecnostpotravin.cz/svetovy-den-bez-tabaku-vyhlasuje-who-od-roku-1988-vzdy-na-31 ... [číst dál]
29. květen 2024
29
květen

A ta kráva mléko dává – a v něm inzulin!

https://bezpecnostpotravin.cz/a-ta-krava-mleko-dava-a-v-nem-inzulin/ Vydáno: 29. 5. 2024 ... [číst dál]
29. květen 2024
28
květen

Přibývá mladých kuřáků elektronických cigaret...

https://bezpecnostpotravin.cz/pribyva-mladych-kuraku-elektronickych-cigaret-polovina-cechu ... [číst dál]
28. květen 2024
28
květen

Jaká je nejzdravější strava?

https://bezpecnostpotravin.cz/jaka-je-nejzdravejsi-strava/ Vydáno: 28. 5. 2024 Autor: S ... [číst dál]
28. květen 2024
27
květen

Webinář EK: Personnel Unit Costs in Horizon E...

https://www.tc.cz/cs/akce/628/webinar-ek-personnel-unit-costs-in... Webinář EK: Personne ... [číst dál]
27. květen 2024
27
květen

Čistota vody a její recyklace

https://www.tc.cz/cs/akce/615/cistota-vody-a-jeji-recyklace Čistota vody a její recyklac ... [číst dál]
27. květen 2024
27
květen

Evropské infodny a burza k výzvám 2024 v Klas...

https://www.tc.cz/cs/akce/623/evropske-infodny-a-burza-k-vyzvam... Evropské infodny a bu ... [číst dál]
27. květen 2024
27
květen

Akce CZ-SK „Mezinárodní pre-screening – efekt...

https://www.tc.cz/cs/akce/622/akce-cz-sk-%E2%80%9Emezinarodni-pre-screening-%E2%80%93-efek ... [číst dál]
27. květen 2024
27
květen

Záchyt nebezpečného háďátka v sadbě brambor

https://bezpecnostpotravin.cz/zachyt-nebezpecneho-hadatka-v-sadbe-brambor/ Vydáno: 27. 5 ... [číst dál]
27. květen 2024
27
květen

Nelegální prodej výrobků z drůbežího masa na...

https://bezpecnostpotravin.cz/nelegalni-prodej-vyrobku-z-drubeziho-masa-na-socialni-siti/ ... [číst dál]
27. květen 2024
27
květen

V odpadkovém koši v českých domácnostech konč...

https://bezpecnostpotravin.cz/v-odpadkovem-kosi-v-ceskych-domacnostech-konci-pres-400-tisi ... [číst dál]
27. květen 2024
27
květen

V odpadkovém koši v českých domácnostech konč...

https://bezpecnostpotravin.cz/v-odpadkovem-kosi-v-ceskych-domacnostech-konci-pres-400-tisi ... [číst dál]
27. květen 2024
24
květen

Vývoj afrického moru prasat umožňuje zrušení...

https://bezpecnostpotravin.cz/vyvoj-africkeho-moru-prasat-umoznuje-zruseni-ochrannych-pase ... [číst dál]
24. květen 2024
23
květen

Poznej svého farmáře – Biofarma Belina

https://bezpecnostpotravin.cz/poznej-sveho-farmare-biofarma-belina/ Vydáno: 23. 5. 2024 ... [číst dál]
23. květen 2024
23
květen

Kratom

https://bezpecnostpotravin.cz/kratom/ Vydáno: 23. 5. 2024 Autor: viscojis.cz Kratom&n ... [číst dál]
23. květen 2024
22
květen

Vodní biotoxiny a jejich vliv na lidské zdrav...

https://bezpecnostpotravin.cz/vodni-biotoxiny-a-jejich-vliv-na-lidske-zdravi/ Vydáno: 22 ... [číst dál]
22. květen 2024
22
květen

Aktuální situace v oblasti kontrol dvojí kval...

https://bezpecnostpotravin.cz/aktualni-situace-v-oblasti-kontrol-dvoji-kvality-potravin/ ... [číst dál]
22. květen 2024
22
květen

Hlášení v systému RASFF: 20. týden 2024

https://bezpecnostpotravin.cz/hlaseni-v-systemu-rasff-20-tyden-2024/ Vydáno: 22. 5. 2024 ... [číst dál]
22. květen 2024
21
květen

Konference Školní stravování 2024 – abstrakty

https://bezpecnostpotravin.cz/konference-skolni-stravovani-2024-abstrakty/ Vydáno: 21. 5 ... [číst dál]
21. květen 2024
21
květen

Lékařské konopí: CBD, CBG a CBN

https://bezpecnostpotravin.cz/lekarske-konopi-cbd-cbg-a-cbn/ Vydáno: 21. 5. 2024 Autor: ... [číst dál]
21. květen 2024

Potravinářská komora ČR využívá zpravodajství z databází ČTK, jejichž obsah je chráněn autorským zákonem.
Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.

© (2006) The Associated Press (AP) - všechna práva vyhrazena.
Materiály agentury AP nesmí být dále publikovány, vysílány, přepisovány nebo redistribuovány.